Στην Ικαρία και στη Σάμο ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος (pics)

By Μαρτίου 23, 2023
Στην Ικαρία και στη Σάμο ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος (pics)

Ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, την Κυριακή και Δευτέρα 19 και 20 Μαρτίου 2023, επισκέφτηκε τη νήσο Ικαρία, μαζί με τον Περιφερειακό Διοικητή Βορείου Αιγαίου, Αρχιπύραρχο Παναγιώτη Κυπριωτέλλη.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του, συναντήθηκε  με τον Δήμαρχο και  τον Έπαρχο Ικαρίας, την Εθελοντική Ομάδα Ικαρίας, καθώς και την Προϊσταμένη του Δασονομίου του νησιού. Με τους ανωτέρω συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα περιεχομένου Πολιτικής Προστασίας, καθώς και απαραίτητες ενέργειες για την κατάλληλη προετοιμασία ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περίοδου. Επίσης επισκέφτηκε τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια, όπου συναντήθηκε με τους Προϊσταμένους των Πυροσβεστικών Κλιμακίων καθώς και το σύνολο του προσωπικού.

Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 η επίσκεψη συνεχίστηκε στη νήσο Σάμου στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του νησιού, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρλοβασίου, καθώς και τους εκπροσώπους των Εθελοντικών Ομάδων. Συναντήθηκε επίσης με τους Δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, καθώς και την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών.

 

Rate this item
(0 votes)