"Έγραψε Ιστορία " η Protoulis Master Olive Oil Makers στη Food Expo! (pics)

By Μαρτίου 24, 2023
"Έγραψε Ιστορία " η Protoulis Master Olive Oil Makers στη Food Expo! (pics)
Πολύ θετικά σχόλια απέσπασε η εταιρεία Protoulis Master Olive Oil Makers που εδρεύει στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου της Λέσβου, με δύο υπερσύγχρονα ελαιοτριβεία σε Μεγαλοχώρι και Τρύγονα.
Protoulis Master Olive Oil Makers1
Μετά το χρυσό βραβείο που είχε κατακτήσει το Protoleo στον Terra Olivo International Olive Oil Competition 2022 που διεξήχθη στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ και τη συμμετοχή σε Διεθνή Έκθεση τροφίμων στο Sial Paris 2022, σειρά είχε η δική μας Food Expo 2023 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 18 - 20 Μαρτίου 2023.
Στη Food Expo, η Protulis Master Olive Oil Makers συμμετείχε με ανεξάρτητο περίπτερο έχοντας ως βασικό στόχο την ανάδειξη του Λέσβιου ελαιολάδου ανά τον κόσμο, με πολλούς επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων από πολλές χώρες του κόσμου να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν από κοντά το λεσβιακό ελαιόλαδο, με τα σχόλια να είναι άκρως θετικά.
 
Protoulis Master Olive Oil Makers2
Ο Γιάννης Πρωτούλης, γιος του Κώστα, που δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση έχοντας διοικητικό και διαχειριστικό λόγο, δηλώνει στο aigaioreport.gr:
 
"Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα με απόλυτη επιτυχία η 2η συνεχή συμμετοχή της
εταιρείας μας στη μεγαλύτερη έκθεση ποτών και τροφίμων στη Νότια Ευρώπη FOODEXPO 2023. Όπως και πέρυσι, συμμετείχαμε με ανεξάρτητο περίπτερο, έχοντας ως βασικό στόχο την ανάδειξη του Λέσβιου ελαιολάδου ανά τον κόσμο. Τέτοιου είδους εκθέσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με πολλούς συναδέλφους από την υπόλοιπη Ελλάδα, που ενισχύουν τις προσπάθειες κοινής πολιτικής, που θα ενισχύσουν και θα προάγουν τα εγχώρια αγαθά στις αγορές του υπόλοιπου κόσμου.
Η έλλειψη εξωστρέφειας είναι το μόνο που εκλείπει από τις περισσότερες εγχώριες επιχειρήσεις σε σχέση με άλλες του εξωτερικού, κι εμείς προσπαθούμε να δείξουμε τον δρόμο και σε άλλες πολλές μικρές επιχειρήσεις που
είναι εξίσου άξιες να βρίσκονται στις διεθνής αγορές. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά."
 

 

Protoulis

  Η οικογένεια Πρωτούλη στον ελαιώνα

Rate this item
(0 votes)