Πετρέλλης: Παραμυθιάζουν χρέωσαν στους εργοδότες της Λέσβου τις εισφορές την πανδημίας

By Μαρτίου 31, 2023
Πετρέλλης: Παραμυθιάζουν χρέωσαν στους εργοδότες της Λέσβου τις εισφορές την πανδημίας

O Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Γιώργος Πετρέλλης με επιστολή του στα ΜΜΕ σχολιάζει την ανησυχία που έχει προκαλέσει η βεβαίωση των εργοδοτικων εισφορων της περιόδου της πανδημίας σε εργοδότες της Λέσβου αλλά και την κατάργηση του μεταφορικού ισοδύναμου

  • Μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί στους εργοδότες της Λέσβου καθώς πολλοί διαπίστωσαν ότι οι εργοδοτικές εισφορές της περιόδου της πανδημίας που η κυβέρνηση εξήγγειλε ότι θα καλυφθούν από το κράτος, βεβαιώθηκαν στους ίδιους. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις φαίνεται να έχουν ήδη δεσμευτεί τα αντίστοιχα ποσά από τους λογαριασμούς τους. Το ζήτημα χρήζει περαιτέρω διερεύνηση αλγεινή εντύπωση όμως προκαλεί ότι το ΚΕΑΟ αδυνατεί να διακρίνει αν οι οφειλές αφορούν σε εισφορές εκτός της πανδημίας ή όχι και να πληροφορήσει τους εργοδότες. Δυστυχώς το αφήγημα του επιτελικού κράτους και της ψηφιακής διακυβέρνησης για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται παραμύθι.
  • Παρ’ όλες τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες μας για την ουσιαστική κατάργηση του μεταφορικού ισοδύναμου που έχει να πληρωθεί στους νησιώτες από τις αρχές του 2022, φαίνεται πως η ασυνεννοησία των Υπουργείων Ανάπτυξης και Ναυτιλίας μπλόκαρε το θέμα.

Ένα σωστό μέτρο της προηγούμενης κυβέρνησης ναρκοθετείται από την σημερινή.

Rate this item
(0 votes)