Λέσβος: Ιδιαίτερα επιτυχημένο το σεμινάριο με τον Πέτρο Ραπανάκη

By Απριλίου 03, 2023
Λέσβος: Ιδιαίτερα επιτυχημένο το σεμινάριο με τον Πέτρο Ραπανάκη

Ιδιαίτερα επιτυχημένο ήταν το σεμινάριο που πραγματοποίησαν, το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με την Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Λέσβου, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος τμήμα Ανατολικού Αιγαίου και τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου, αναφορικά με την Εργατική Νομοθεσία, την Εφαρμογή του Ψηφιακού Ωραρίου και της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, καθώς και την ανάλυση των Συμβάσεων των Επισιτιστικών & Ξενοδοχειακών Επαγγελμάτων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Απριλίου 2023, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Δεσμός» στο Μόλυβο, όπου παρά την μεγάλη χωρητικότητα, η αίθουσα αποδείχθηκε πολύ μικρή, για να χωρέσει το πλήθος από Επιχειρηματίες, Ελ. Επαγγελματίες, Λογιστές κ. α. της περιοχής, που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά σχετικά με την θεματολογία του σεμιναρίου, από τον εισηγητή κ. Πέτρο Ραπανάκη, ο οποίος απάντησε διεξοδικά σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες.

Το σεμινάριο αποτελεί συνέχεια των ενημερωτικών εκδηλώσεων που έχει ξεκινήσει να πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Λέσβου, τη νέα χρονιά. Ιδιαίτερα ικανοποιημένα τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, βλέποντας την τεράστια απήχηση που έχουν από τους επαγγελματίες οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν, προγραμματίζουν και άλλα σεμινάρια και επιμορφώσεις για διάφορες θεματικές ενότητες, έτσι ώστε να καλυφτούν οι ανάγκες όσο το δυνατόν  περισσότερων επαγγελματιών.

Rate this item
(0 votes)