Εκπαιδευτική Επίσκεψη του ΙΕΚ Λήμνου στο Γηροκομείο του νησιού

By Απριλίου 04, 2023
Εκπαιδευτική Επίσκεψη του ΙΕΚ Λήμνου στο Γηροκομείο του νησιού
Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023
πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον (από τον Νοέμβριο 2022) μηνιαία εκπαιδευτική επίσκεψη στο Γηροκομείο του νησιού από το τμήμα Νοσηλευτικής του δημόσιου ΙΕΚ Λήμνου.
 
Οι σπουδαστές μας έδωσαν μεγάλη χαρά στους τρόφιμους του γηροκομείου Λήμνου,τους κράτησαν συντροφιά ,τους χορήγησαν φάρμακα και πραγματοποίησαν λήψη ζωτικών σημείων και μέτρηση σακχάρου υπο την καθοδήγηση πάντα της εκπαιδεύτριάς τους κ. Δοσεμετζή Όλγας και της νοσηλεύτριας της απογευματινής βάρδιας του γηροκομείου, στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος "ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ".
 
Κατόπιν συνομίλησαν με τον Πρόεδρο του γηροκομείου και κάποιοι εξ αυτών λόγω της αγάπης τους για το συνάνθρωπο και την ιδιαίτερη αδυναμία που τρέφουν για την τρίτη ηλικία ζήτησαν την άδεια να συμμετέχουν εθελοντικά κάποιες μέρες στο γηροκομειο.
 
Στο τέλος της επίσκεψης τους ευχήθηκαν Καλό Πάσχα!
 
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΟΤΙ
αρκετοί σπουδαστές μας έχουν εγγραφεί ήδη και έχουν γίνει ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο Καλός Σαμαρείτης» προσφέροντας ανιδιοτελώς με χαρά και προθυμία συντροφιά, χαμόγελα, πρακτική βοήθεια, συνοδεία κλπ
Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Σωματείου Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ κ Καλλιγερή και στο προσωπικό του Γηροκομείου για την αγαστή συνεργασία μας!!
Rate this item
(0 votes)