Η AHEPA δίπλα στο Κ.Υ. Πολιχνίτου

By Απριλίου 21, 2023
Η AHEPA δίπλα στο Κ.Υ. Πολιχνίτου

Η AHEPA και ειδικότερα το τμήμα AHEPA MARITIME "St Nicholas" H-45 υπό την προεδρία του κυρίου Δημήτρη Ματθαίου κατόπιν πρότασης του Λέσβιου και καθηγητή Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ, κου. Αντώνη Καλοκαιρινού, προχώρησε στη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού αξίας 5.000 ευρώ στο πολύπαθο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου.

Η παραπάνω κίνηση χαρακτηρίζεται ως βαρύνουσας σημασίας και θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική μιας και εξυπηρετεί ένα πολύ σημαντικό τμήμα του πληθυσμού στα Δυτικά του νησιού.

Το τμήμα ΑΧΕPA Λέσβου με δημόσια ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστεί θερμά το τμήμα AHEPA MARITIME "St Nicholas" H-45 και ειδικότερα τον πρόεδρο του για την πρωτοβουλία τους που εντάσσεται σε μια σειρά από δράσεις τους σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα, χαρακτηρίζει τη δράση ως μια που αποδεικνύει τη θέληση και την ικανότητα για προσφορά της AHEPA που δεν περιορίζεται σε γεωγραφικά όρια κάθε τμήματος αλλά από την όρεξη και το μέρακι των ανθρώπων που την απαρτίζουν.

Ακολουθεί ανάρτηση της AHEPA Λέσβου:

 

Η AHEPA και ειδικότερα το τμήμα AHEPA MARITIME "St Nicholas" H-45 υπό την προεδρία του κυρίου Δημήτρη Ματθαίου κατόπιν πρότασης του Λέσβιου και καθηγητή Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ, κου. Αντώνη Καλοκαιρινού, προχώρησε στη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού αξίας 5.000 ευρώ στο πολύπαθο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου. Η παραπάνω κίνηση χαρακτηρίζεται ως βαρύνουσας σημασίας και θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική μιας και εξυπηρετεί ένα πολύ σημαντικό τμήμα του πληθυσμού στα Δυτικά του νησιού. Το τμήμα ΑΧΕPA Λέσβου με δημόσια ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστεί θερμά το τμήμα AHEPA MARITIME "St Nicholas" H-45 και ειδικότερα τον πρόεδρο του για την πρωτοβουλία τους που εντάσσεται σε μια σειρά από δράσεις τους σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, χαρακτηρίζει τη δράση ως μια που αποδεικνύει τη θέληση και την ικανότητα για προσφορά της AHEPA που δεν περιορίζεται σε γεωγραφικά όρια κάθε τμήματος αλλά από την όρεξη και το μέρακι των ανθρώπων που την απαρτίζουν. Ακολουθεί ανάρτηση της AHEPA Λέσβου:

 

Rate this item
(0 votes)