Ανοιχτή Επιστολή του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λέσβου Παναγιώτη Παρασκευαΐδη

By Απριλίου 29, 2023
Ανοιχτή Επιστολή του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λέσβου Παναγιώτη Παρασκευαΐδη

Ανοιχτή Επιστολή του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λέσβου Παναγιώτη Παρασκευαΐδη

Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες
Κάτοικοι των ακριτικών νησιών μας Λέσβου και Λήμνου
 
Σε μια περίοδο συνταρακτικών γεωπολιτικών ανακατατάξεων με την χώρα μας να κλυδωνίζεται στην δύνη των απερίσκεπτων και εθνικά επικίνδυνων επιλογών της κυβέρνησής της, αλλά συγχρόνως να είναι και αντιμέτωπη με πλήθος οξέων και χρονιζόντων προβλημάτων ζωτικής σημασίας για τον Ελληνικό λαό , τα περισσότερα προϊόντα των κυβερνήσεων Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ , καλούμαστε στις 21 του Μάη να επιλέξουμε την κυβέρνηση που θα αναλάβει τα ηνία καθοδήγησης του παρόντος και του μέλλοντος αυτού του τόπου.
 
Μια επιλογή κρίσιμη όσο και καθοριστική για το πώς θα πορευτεί η χώρα μας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο διεθνές πεδίο.
Σ’ αυτές τις εκλογές η Δημοκρατική παράταξη με κύριο εκφραστή της το αναγεννημένο ΠΑΣΟΚ καλείται να δώσει την μάχη για την εξασφάλιση εκείνου του ποσοστού που θα της εκχωρήσει το δικαίωμα να παίξει καταλυτικό ρόλο στην επιλογή της πλέον κατάλληλης κυβέρνησης που θα εγγυάται την ομαλότητα ,την ασφάλεια ,την κοινωνική δικαιοσύνη, την παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας και παιδείας και την γενικότερη αναπτυξιακή πορεία αυτού του τόπου.
Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι όσο εντείνεται η προεκλογική αντιπαράθεση Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ με την ανταλλαγή αλληλοκατηγοριών και την εξαγγελία ανεδαφικών υποσχέσεων τόσο και πιο πολύ καθίσταται σαφές στον ελληνικό λαό ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πολιτική δύναμη ικανή να χαράξει μια νέα δημιουργική πορεία για τον τόπο μας.
 
Έτσι , εκτιμώντας την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης αποφάσισα να συμβάλλω ενεργά με τις μικρές μου δυνάμεις στην προσπάθεια του κινήματος δεχόμενος να συμμετάσχω ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα νησιά μας Λέσβο και Λήμνο.
Γαλουχήθηκα και ανδρώθηκα πολιτικά με τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης , μέσα από τις τάξεις της οποίας επί σειράν ετών έδωσα μάχες στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης και απέκτησα τα εφόδια εκείνα που μαζί με αυτά που αποκόμισα από την πλέον των σαράντα ετών άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος, με βοήθησαν να αφουγκράζομαι όσο κανείς άλλος τις ανάγκες τις αγωνίες τον πόνο αλλά και τις ελπίδες και τις χαρές σας , παραμένοντας συνάμα αταλάντευτος αρωγός και συμπαραστάτης σας στην επίλυση προβλημάτων υγείας και όχι μόνο.
Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι εσείς είσθε αυτοί που μου διδάξατε ότι υπέρτατες αξίες, όπως η ανθρωπιά , η σεμνότητα , η αξιοπρέπεια , η συνέπεια , η αλήθεια και άλλες, είναι αυτές που δίνουν πραγματικό νόημα και ομορφαίνουν την ζωή μας.
 
Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτό.
Ειλικρινά αισθάνομαι ότι σας χρωστώ πολλά με το χρέος μου να παραμένει ανεξόφλητο παρά την προσπάθεια που καταβάλλω για τον σκοπό αυτό.
 
Αγαπητοί μου συμπατριώτες
Δεν ζητώ και δεν απαιτώ από εσάς τίποτα , άλλωστε δεν θα τολμούσα ούτε καν να σκεφθώ κάτι τέτοιο.
Ομολογώ όμως ότι προσβλέπω στην στήριξή σας αλλά μόνο ως μέσον εκδήλωσης της αγάπης και της εκτίμησής που τρέφετε προς εμένα , γιατί πίστευα και πιστεύω ότι η όποια κοινωνική προσφορά δεν πρέπει και δεν εξαργυρώνεται αντί οποιοδήποτε τιμήματος , παρά μόνον εκτιμάται…
Κλείνοντας, σας δηλώνω ότι είτε σταθείτε δίπλα μου , είτε όχι , θα εξακολουθείτε να είσθε όλοι μέσα στην καρδιά μου και εγώ πάντα δίπλα σας , γιατί όλα αυτά τα χρόνια με βοηθήσατε να αντιληφθώ καλύτερα από τον καθέναν , την ανεκτίμητη αξία αυτού του δημιουργήματος του Θεού που ονομάζουμε ‘’άνθρωπο’’. ……..
Με εκτίμηση και σεβασμό
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ
Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λέσβου
Rate this item
(0 votes)