Οι προεκλογικές επισκέψεις της υποψήφιας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Μαγδαληνή Τούφου στη Λήμνο

By Μαϊος 09, 2023
Οι προεκλογικές επισκέψεις της υποψήφιας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Μαγδαληνή Τούφου στη Λήμνο

Συνεχίζει τις επισκέψεις σε Τοπικές κοινότητες του Δήμου Λήμνου και τις επαφές με κατοίκους, Προέδρους και κατά τόπους υπηρεσίες ή υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Μαγδαληνή Τούφου

Μετά την επίσκεψη σε Πλατύ, Θάνος, Παναγιά και Πλάκα, την Τρίτη 9 Μαΐου, επισκέφτηκε τον Κοντιά.

Σε δήλωσή της αναφέρει :
«Ο Κοντιάς είναι μια ιστορική κοινότητα της Λήμνου. Έδρα πρώην Καποδιστριακού Δήμου, με ανθρώπους που είχαν και συνεχίζουν να έχουν σημαντική συνεισφορά στη δημόσια, πολιτική και αυτοδιοικητική ζωή της Λήμνου.

Συνομιλώντας μαζί τους καταλαβαίνεις αμέσως την αγάπη που έχουν για το χωριό τους, που κάποτε έσφυζε από ζωή
Η ομορφιά της πέτρας, τα καλντερίμια, οι ανεμόμυλοι, τα παραδοσιακά, υπέροχα ανακαινισμένα σπίτια, περιμένουν τους επισκέπτες του καλοκαιριού για να ζωντανέψουν.

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει διαχρονικά την αποκέντρωση, έχει χρηματοδοτήσει δεκάδες έργα που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων, έργα πολιτισμού, τουρισμού, υποδομών, διαφύλαξης του ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και αρχιτεκτονικού πλούτου των χωριών μας. Ήρθε η ώρα να πιάσουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε.»

*Επισκέφτηκε επίσης το ΚΕΠ της περιοχής και το παράρτημα του "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" όπου και συνεχάρη τις υπαλλήλους για την πρόσφατη μονιμοποίησή τους μετά από πολλά χρόνια αβεβαιότητας για την δουλειά τους.

Rate this item
(0 votes)