Far West η Μυτιλήνη συλλήψεις για ναρκωτικά, όπλα, βιά, απειλές....

By Μαϊος 16, 2023
Far West η Μυτιλήνη συλλήψεις για ναρκωτικά, όπλα, βιά, απειλές....

'Έξι συλλήψεις πραγματοποίησαν χθες οι αστυνομικές αρχές στη Μυτιλήνη

Σήμερα δόθηκαν στην δημοσιότητα και ποιο συγκεκριμένα

- Συνελήφθη ημεδαπός στη Μυτιλήνη, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

  Συνελήφθη, χθες (15-05-2023) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκε, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

- Σύλληψη ατόμου στη Μυτιλήνη, για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση

 

Συνελήφθη, χθες (15-05-2023) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση Δικαστικών Αρχών Φλώρινας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

 

- Σύλληψη τεσσάρων (4) ατόμων στη Μυτιλήνη, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθησαν, χθες (15-05-2023) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, τέσσερα (4) άτομα - αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της απειλής, της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες σε δομή διαμονής αλλοδαπών στην περιοχή Μαυροβούνι στη Μυτιλήνη, οι συλληφθέντες επιτέθηκαν από κοινού και τραυμάτισαν αλλοδαπό με ξύλα και σωματική βία κατά περίπτωση.

Κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι, ένας εκ των δραστών απειλούσε τον παθόντα – αλλοδαπό σε προγενέστερο του περιστατικού χρόνο.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης

 

Rate this item
(0 votes)