Άρης Χατζηκομνηνός: Δυναμικά, ασυμβίβαστα, με ειλικρίνεια για τη Βουλή...(vid)

By Μαϊος 17, 2023
Άρης Χατζηκομνηνός: Δυναμικά, ασυμβίβαστα, με ειλικρίνεια για τη Βουλή...(vid)

Με κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Άρης Χατζηκομνηνός έδωσε την κεντρική του προεκλογική ομιλία τη Δευτέρα 15/05/2023

Ο Άρης Χατζηκομνηνός είχε την ευκαιρία ενωπίον των δύο Δημάρχων του νησιού, του επί χρόνια βουλευτή Λέσβου, συγγραφέα κι ενός εκ των εμπνευστών του μεταφορικού ισοδύναμου, κ. Γιάννη Γιανέλη-Θεοδοσιάδη, πολιτικών και φίλων να παρουσιάσει το σχέδιο του για τη Λέσβο και να κατονομάσει ποια είναι τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο. Ο πρώην Δήμαρχος, αντιπεριφερειάρχης και νυν υποψήφιος βουλευτής Λέσβου μίλησε από την καρδιά του, βγάζοντας έναν ιδιαίτερα φλογερό λόγο που θα ζήλευαν ίσως και οι καλύτεροι ρήτορες. Αν και ο πολιτικός του λόγος διήρκησε γύρω στη μιάμιση ώρα, το κοινό παρέμεινε ζωντανό, έτοιμο να ακούσει τον ομιλητή και σε ορισμένες περιπτώσεις να πάρει τον λόγο όπως κι έγινε.

Ο λόγος του κ. Χατζηκομνηνού δεν χαρακτηριζόταν μόνο από συναίσθημα, αλλά από δυναμική, ασυμβίβαστος και ειλικρίνης, λέγοντας τα πράγματα ως έχουν. Αφού στην αρχή έδωσε τις απαραίτητες ευχαριστίες, μεταξύ αυτών και στον πατέρα του σημερινού Πρωθυπουργού και αρχηγού της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για την προσφορά του, επιχείρησε μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν, στο τι έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κι αυτή της Νέας Δημοκρατίας. Όσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε <<Δεύτερη φορά ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρξει>>, ενώ για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε ότι οι δεσμεύσεις του προγράμματος του 2019 έγιναν πράξη. Είπε κι άλλα, πολλά ενδιαφέροντα που θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε παρακάτω.

Ο Άρης, λοιπόν, μετά το τέλος του λόγου του, χαιρέτησε και σύστησε στους παρευρισκόμενους του τη συνυποψήφια, αντιδήμαρχο τουρισμού του Δήμου Δ. Λέσβου, κα. Αφροδίτη Βατή-Μαριόλα, την οποία προσκάλεσε στη σκηνή, ενώ απηύθυνε κάλεσμα και στην ομιλία του Χ. Αθανασίου στη δική του προεκλογική ομιλία. Μετά την ομιλία του έφυγε με το εμβληματικό παπάκι του, αποδεικνύοντας την απλότητα του.

Ο Άρης ένας κύριος της πολιτικής, αληθινός, με πολλές φορές να συγκρούεται χωρίς να λογαριάζει το προσωπικό κόστος, την ώρα που οι άλλοι σωπαίνουν, βάζει πλώρη για τα εθνικά έδρανα για να εκπροσωπήσει τον λεσβιακό λαό που τόσο αγαπά. Προχώρα Άρη, όπως σε ξέρουν οι φίλοι σου, όπως εσύ μοναδικά ξέρεις!

Δυναμικά, ασυμβίβαστα, με ειλικρίνεια...

Η Ομιλία του Άρη Χατζηκομνηνού

 

 

Ο Θεσμικός

Rate this item
(0 votes)