Βασιλική Χοχλάκα: Το ΠΑΣΟΚ στήριξε τη νησιωτική Ελλάδα όσο κανένας άλλος πολιτικός χώρος.

By Μαϊος 19, 2023
Βασιλική Χοχλάκα: Το ΠΑΣΟΚ στήριξε τη νησιωτική Ελλάδα όσο κανένας άλλος πολιτικός χώρος.
update 22:00
Δήλωση της Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ν. Λέσβου Βασιλική Χοχλάκα
Στο δρόμο προς την κάλπη και μετά από έναν αγώνα έντιμο, καθαρό, τίμιο, στέκομαι μπροστά σας και σας κοιτάζω στα μάτια. Σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας για να σας εκπροσωπήσω στο ελληνικό κοινοβούλιο. 
Η Λέσβος, η Λήμνος και ο Αη Στράτης είναι τα νησιά μας και πρεπει ανεξαρτήτως αποτελέσματος να πασχίζουμε πάντα, όλοι μαζί, για την πρόοδο και την ευημερία τους. 
Προσωπικά σας δίνω το λόγο μου σ' αυτό. 
Μέσα στην κοινωνία -που  όλοι γνωριζόμαστε- θα είμαστε και αύριο εδώ, να ξαναμετρήσουμε και να συγκρίνουμε την πορεία κάθε υπόσχεσης.
Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν μέχρι σήμερα με όλους τους τρόπους.  Ευχαριστώ την οικογένειά μου. Ευχαριστω και όλους εσάς. Είτε με ψηφίσετε είτε όχι. Η εκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός είναι αυτά που μετρούν και μετράνε κι όχι μόνο στις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και στις πολιτικές εντέλει. 
Σας καλώ να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ, επιλέγοντας όποιον συνυποψήφιο επιθυμείτε κι αξιολογείτε ως χρήσιμο για τον τόπο και την χώρα. 
Αν εκτιμάτε πως μπορώ να σας εκπροσωπήσω θα ήθελα τη στήριξή σας για να αγωνιστώ για το παρόν και το μέλλον. Με αξιοπρέπεια, αξιοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Με την Γενική Γραμματεία Νησιωτικής Πολιτικής έκλεισε τις προεκλογικές της περιοδείες η Βασιλική Χοχλάκα όπως αναφέρει στην σημερινή της ενημερώση:
 
"Επισκέφθηκα σήμερα, το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών, τα Δικαστήρια, τις υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος και κλείνω τις περιοδείες μου με την  Γενική Γραμματεία Νησιωτικής Πολιτικής θέλοντας έτσι να σηματοδοτήσω την τεράστια σπουδαιότητα που έχει για το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ο σχεδιασμός εξειδικευμένων νησιωτικών πολιτικών, στόχος και ανάγκη που ώθησαν και στη δημιουργία του Υπουργείου Αιγαίου από το κόμμα μας. Το ΠΑΣΟΚ που στήριξε τη νησιωτική Ελλάδα όσο κανένας άλλος πολιτικός χώρος.
Επισκέφθηκα ξεκινώντας από την παλιά αγορά τους εμπορικούς δρόμους της Μυτιλήνης, όπου και είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους καταστηματάρχες, οι οποίοι μοιράστηκαν τις αγωνίες τους για την επόμενη μέρα, αλλά και την ελπίδα που γεννά η συγκροτημένη αναπτυξιακή πρόταση του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες."

Rate this item
(0 votes)