Ανδρουλάκης: Γιατί ξεκινά από τη Χίο την προεκλογική του εκστρατεία

By Μαϊος 28, 2023
Ανδρουλάκης: Γιατί ξεκινά από τη Χίο την προεκλογική του εκστρατεία

Το νησί της Χίου επέλεξε ο Νίκος Ανδρουλάκης για την πρώτη του περιοδεία στη νέα προεκλογική περίοδο.

Η επιλογή αυτή μόνο τυχαία δεν είναι και μάλιστα έχει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό. Η περιφέρεια της Χίου βγάζει δύο έδρες, τη μία εκ των οποίων κέρδισε, στις εκλογές της 21ης Μαΐου, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνοντας το ποσοστό του 19,3%.

Πρόκειται για τη μία από τις συνολικά 6 περιφέρειες στις οποίες το ΠΑΣΟΚ πέρασε τον ΣΥΡΙΖΑ και ήρθε δεύτερο. Στόχος του Νίκου Ανδρουλάκη είναι στις κάλπες της 25ης Ιουνίου να πολλαπλασιάσει τις περιοχές στις οποίες θα τερματίσει δεύτερο το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη αφήνοντας πίσω τον ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλοντας, λοιπόν, να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους του, αλλά και να διατηρήσει τις δυνάμεις του στο νησί ο Νίκος Ανδρουλάκης την Τρίτη θα επισκεφτεί τη Χίο και θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 20:30 στην Απλωταριά.

 

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Χίου προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη του Κινήματος καθώς και κάθε δημοκράτη πολίτη του νησιού μας στην ομιλία του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη την Τρίτη 30/5/2023 στις 20:30μμ. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Απλωταριά κάτω από τα γραφεία μας (Απλωταριάς 13).

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)