O Γεωργούλας «ξεγυμνώνει» Μουτζούρη

By Ιουνίου 02, 2023
O Γεωργούλας «ξεγυμνώνει» Μουτζούρη

Αίσθηση προκάλεσε τις τελευταίες ώρες το γεγονός ότι ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης με ανάρτησή του σε λογαριασμό του που διατηρεί σε ΜΚΔ αλλά όπως προκύπτει και από δημοσίευμα ιστοσελίδας θα παραβρεθεί «στις ιπποδρομίες στον Κόλπο Καλλονής».

https://www.emprosnet.gr/images/empros2017/perifereia/2023/MOUTZOURIS-IPPODROMIES.jpg?_t=1685687221

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης «Ο Άλλος Δρόμος», Στράτου Γεωργούλα που μέχρι τούδε καταγράφεται πρώτος στην λίστα των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης που εναντιώνεται ενεργά σε δραστηριότητες που γίνονται παρανόμως σε προστατευόμενη περιοχή.

Ο κ. Γεωργούλας επικαλείται έγγραφο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος  της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που κοινοποιήθηκε προ ημερών στο οποίο γίνεται λόγος για «παράνομες ενέργειες μη αδειοδοτημένου ιπποδρομίου εντός προστατευόμενης περιοχής».

Ειδικότερα ο κ. Γεωργούλας στο δελτίο Τύπου σημειώνει: «Αξιότιμε κε Περιφερειάρχη, επειδή δηλώσατε δημόσια ότι θα παρευρίσκεστε «στις ιπποδρομίες στον Κόλπο Καλλονής» που είναι προγραμματισμένες για αυτές τις μέρες, θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε αν θα πάτε για να εξακριβώσετε αυτό που αναφέρει με έγγραφο του ο προϊστάμενος της Δ/νσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για «παράνομες ενέργειες μη αδειοδοτημένου ιπποδρομίου εντός προστατευόμενης περιοχής» ή για να βεβαιώσετε ότι θα υπάρχει εκπρόσωπος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για να εκδίδει βεβαιώσεις τήρησης κανόνων ευζωίας των ζώων ως υποχρεωτικός όρος για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων σύμφωνα και με την απόφαση του Δήμου Δυτ. Λέσβου (ως πολιτικός προϊστάμενος και των δυο υπηρεσιών);

Αναμένοντας την απάντηση σας».  

Αξιοπερίεργο είναι αν και οι υπόλοιποι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα συνεναίσουν με την αποσιώποιηση του θέματος σε αυτό το καθεστώς ανομίας.

Τέλος αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι σε επικοινωνία του ΕΜΠΡΟΣ με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη για επίσημη δήλωση ως απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα ο κ. Μουτζούρης είπε: «Ουδέν σχόλιον».

Rate this item
(0 votes)