Παρασκευαϊδης: Συνεχίζουμε τον αγώνα και την μάχη της 25ης Ιουνίου!

By Ιουνίου 06, 2023
Παρασκευαϊδης: Συνεχίζουμε τον αγώνα και την μάχη της 25ης Ιουνίου!

Από το Γραφείο Τύπου του νεοεκλεγέντα Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στον νομό Λέσβου κ. Παναγιώτη Παρασκευαϊδη , προκειμένου να ευχαριστήσει τους φίλους του και να τους δηλώσει ότι θα είναι άξιος της θέλησης τους, περιόδευσε το περασμένο Σαββάτο με την ομάδα του και πλαισιωμένος από την συν υποψήφια του κ. ΒΑΣΩ ΧΟΧΛΑΚΑ και με δικαιολογημένη την απουσία των λοιπών , αλλά και  με αρκετά   μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΛΕΣΒΟΥ και του Γραμματέα στην αγορά της Μυτιλήνης.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας συνάντησε φίλους και επαγγελματίες στα Πάμφυλλα και την Μόρια.

Την Κυριακή το πρωί βρέθηκε στην Ερεσό όπου τον υποδέχτηκαν με χαρά και ενθουσιασμό φίλοι και ψηφοφόροι.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής με την παρουσία του κ. Βουλευτού στο παραδοσιακό πανηγύρι της Αγίας Τριάδας στο Πληγώνι  και στην συνέχεια στην ομώνυμη εκκλησία  του Αφάλωνα , όπου και συνεχάρη ενθέρμως   τους διοργανωτές των εκδηλώσεων και στις δύο κοινότητες.   

Χθες Δευτέρα ημέρα του Αγίου Πνεύματος  τις ευχαριστίες του στον Λεσβιακό λαό που τον τίμησε με την ψήφο του εξέφρασε με περιοδεία του στις κοινότητες  Πολιχνίτου, Σκάλα Πολιχνίτου και Νυφίδας .

Οι φίλοι του κ. Παρασκευαϊδη  δήλωναν την ανάγκη της συνέχισης του αγώνα και ότι στην μάχη της 25ης Ιουνίου θα πρέπει να στηριχθεί το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ  για να οριστικοποιήσουμε την ΝΙΚΗ.

Rate this item
(0 votes)