Το πρόγραμμα του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2023 του Δήμου Μυτιλήνης.

By Ιουνίου 14, 2023
Το πρόγραμμα του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2023 του Δήμου Μυτιλήνης.

Ο Δήμος Μυτιλήνης ανακοίνωσε το πρόγραμμα του φετινού Λεσβιακού καλοκαιριού

Ένα πλούσιο καλοκαίρι σε εκδηλώσεις, θεατρικά, συναυλίες και πολλά άλλα είναι εδώ! 

Ο Χαιρετισμός του Δημάρχου Μυτιλήνης κ. Κύτελη

Για άλλη μία χρονιά το Λεσβιακό Καλοκαίρι, που έχει πια αναγνωριστεί σε όλη την Ελλάδα σαν πολιτιστικός θεσμός, θα κάνει το ταξίδι του στο χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού, χαρίζοντας ξεχωριστές στιγμές τέχνης και καλλιτεχνικής έκφρασης.

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τις εκδηλώσεις του φετινού Λεσβιακού Καλοκαιριού και προ- σκαλώ όλους τους συνδημότες μου, Έλληνες και ξένους επισκέπτες του νησιού μας, να τιμήσουν και να στηρίξουν με την παρουσία τους αυτό το όμορφο ταξίδι, μέσα από συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικά δρώμενα και πολλά άλλα.

Ένα θερμό «ευχαριστώ» σε όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση του φετινού Λεσβιακού Καλοκαιριού, αλλά και σε όλους όσους θα ερ- γαστούν, για να πραγματοποιήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια ανάδειξης του θεσμού του πολιτισμού.

Εύχομαι από καρδιάς,

Καλό και ευχάριστο καλοκαίρι!

Ο Χαιρετισμός του αντιδημάρχου πολιτισμού κ.Τσακύρη

Με πολλή χαρά φέτος και υπερηφάνεια παρουσι- άζουμε και προσφέρουμε στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού μας το πρόγραμ- μα του «Λεσβιακού Καλοκαιριού - Φεστιβάλ Μυ- τιλήνης» για το 2023.

Το Λεσβιακό Καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει ταυτότητα ως Φεστιβάλ και τυγχάνει πανελλήνιας αναγνώρισης για τις ωραίες και ση- μαντικές εκδηλώσεις του.

Ένα πρόγραμμα που στόχο έχει την εξωστρέφεια, την ψυχαγωγία και την ανάδειξη της κουλτούρας του τόπου μας και που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις κάθε ηλικίας και γούστου. Θεα- τρικές παραστάσεις, μεγάλες συναυλίες, εκθέ- σεις στο Κάστρο της Πόλης, στο Δημοτικό Στάδιο και στις δημοτικές μας ενότητες.

Για ακόμη μία φορά ευχαριστώ θερμά την ομάδα της Δ/νσης Πολιτισμού αλλά και το Νομικό Πρό- σωπο Πολιτισμού - Αθλητισμού του Δήμου Μυτι- λήνης που σήκωσαν το βάρος της οργάνωσης.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Οι εκδηλώσεις κάθε μήνα

Rate this item
(0 votes)