Ο Γιάννης Μπουρνούς στη Λήμνο: «Στόχος μας ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει δυνατότερος και στη Λήμνο»

By Ιουνίου 14, 2023
Ο Γιάννης Μπουρνούς στη Λήμνο: «Στόχος μας ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει δυνατότερος και στη Λήμνο»

Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις περιοδείες του ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Από το απόγευμα της Τετάρτης βρίσκεται στη Λήμνο για τριήμερη περιοδεία. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επισκέψεις στην Ατσική, το Κοντοπούλι, το Πλατύ, το Θάνος, τον Κορνό και άλλες κοινότητες του νησιού, περιοδείες στην αγορά και την πόλη της Μύρινας, συναντήσεις με πολίτες και φορείς, αλλά και συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Εν όψει της επίσκεψής του στη Λήμνο, ο Γιάννης Μπουρνούς δήλωσε:

Στις πρώτες εκλογές της 21ης Μαϊου λάβαμε το ηχηρό μήνυμα της κοινωνίας και από την επόμενη μέρα διορθώνουμε τα λάθη μας και γινόμαστε καλύτεροι «εν κινήσει», ώστε να ξαναφέρουμε κοντά μας τον αριστερό, προοδευτικό και δημοκρατικό κόσμο των νησιών μας. Έρχομαι ξανά στη Λήμνο, για να συζητήσουμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα, να παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας για την ακρίβεια, για τους μισθούς, τις συντάξεις, την προστασία της κατοικίας, το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τη διαχείριση του ιδιωτικού χρέους, τον πρωτογενή τομέα. Αλλά και για να ενημερώσουμε τον κόσμο για το «κρυφό πρόγραμμα» της ΝΔ: για το επερχόμενο τέλος των «κουπονιών», την αύξηση των τιμών ενέργειας-καυσίμων-τροφίμων και την σκληρή φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών που έρχεται, αν η ΝΔ ξανακυβερνήσει.

Μόνο η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να ανακόψει την έπαρση, την αλαζονεία, την αυθαιρεσία και τον κυνισμό της ΝΔ. Μόνο η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στη Λήμνο μπορεί να ακυρώσει τους ευσεβείς πόθους του κ. Μητσοτάκη για δύο έδρες της Δεξιάς στο Νομό μας. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραμένει κόμμα εξουσίας, ηγέτιδα δύναμη του προοδευτικού χώρου, ικανή να βάλει φρένο στη ασυδοσία της Δεξιάς κι όχι κόμμα – συμπλήρωμα της ΝΔ σαν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Αυτό είναι το μήνυμά μας προς τους Λημνιούς συμπολίτες μας, από τους οποίους ζητάμε να μας δώσουν τη δύναμη, για να εκπροσωπήσουμε ξανά επάξια τις αγωνίες και τις διεκδικήσεις τους. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ στη Λήμνο, σημαίνει ισχυρή φωνή της Λήμνου στη Βουλή.

Rate this item
(0 votes)