Ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης στο MEGA: «Μπορούμε ως ΠΑΣΟΚ να προσφέρουμε ισχυρή αντιπολίτευση στη ΝΔ – Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε»

By Ιουνίου 23, 2023
Ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης στο MEGA: «Μπορούμε ως ΠΑΣΟΚ να προσφέρουμε ισχυρή αντιπολίτευση στη ΝΔ – Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε»

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, για τον τουρισμό στο νησί της Λέσβου και την ακρίβεια των εισιτηρίων, αλλά και για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία.

Ο κ. Παρασκευαΐδης μίλησε για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία σε Λέσβο και Λήμνο.

«Το νοσοκομείο μας είναι σε καλή κατάσταση, και χάρη στις προσπάθειες του προσωπικού αλλά και του διοικητή. Σαν Λέσβος έχουμε και τη Λήμνο. Εκεί, παρά τις προσπάθειες και του διοικητή υπάρχουν ελλείψεις ειδικά σε αναισθησιολόγο. Είναι ένας παθολόγος σε ολόκληρο το νησί, ένας χειρουργός. Είναι ελλείψεις που πρέπει να τις δούμε. Το ΕΣΥ είναι δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να το ενισχύσουμε, να το στηρίξουμε και να το αναβαθμίσουμε», είπε αρχικά.

«Έχουμε πρόβλημα στον τουρισμό γιατί η Λέσβος συκοφαντείται στο εξωτερικό»

«Κάθε χρόνο πρέπει να πηγαίνουμε προς το καλύτερο, να αγωνιζόμαστε να πηγαίνουμε προς το καλύτερο. Νομίζω σε έναν βαθμό το πετυχαίνουμε, όταν το διεκδικούμε. Αν όμως δεν τα διεκδικούμε, οι πολιτικοί προσπαθούν να έχουν κατευνασμένα τα πνεύματα για να περνάνε την πολιτική τους.

Για τις τιμές των ακτοπλοϊκών που έχουν πάρει την ανιούσα, υπογράμμισε πως, «είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα, και όχι μόνο τα εισιτήρια, είναι ότι μας βάζουν καράβια των 42 ετών και ένα νησί μεγάλο, να μην έχει συγκοινωνίες ή οι συγκοινωνίες του να είναι πανάκριβες. Ο κόσμος θα το σκεφτεί για να έρθει στη Μυτιλήνη. Φέτος ο τουρισμός είναι σε μηδενική βάση, γιατί συκοφαντείται το νησί στο εξωτερικό και δεν ξέρω πώς θα αντιμετωπιστεί. Είναι ακριβά τα εισιτήρια για να έρθει κανείς. Για μια 4μελή οικογένεια τα αεροπορικά εισιτήρια είναι κοντά στα 1000 ευρώ, ο άλλος το σκέφτεται».

«Μπορούμε να προσφέρουμε ισχυρή αντιπολίτευση στη ΝΔ»

Για τον τουρισμό: «Κατά βάση ο τουρισμός είναι Τούρκοι γείτονες που έρχονται εδώ. Οι άλλοι τουρίστες είναι εξαφανισμένοι. Η προβλήτα δε μπορεί να χωρέσει μεγάλα πλοία. Όσοι ήρθαν και όσοι θα έρθουν θα μείνουν ευχαριστημένοι από τη Λέσβο», τόνισε ο κ. Παρασκευαΐδης.

Τέλος, ο κ. Παρασκευαΐδης αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του στις εκλογές της 25ης Ιουνίου με το ΠΑΣΟΚ.

«Στις προηγούμενες εκλογές πήγαμε πάρα πολύ καλά, στη Λήμνο ήρθαμε δεύτερο κόμμα. έχουμε ένα βαθμό διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύουμε και σε αυτές τις εκλογές να έρθουμε δεύτεροι και εδώ στη Λέσβο. Η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάνω από 20 μονάδες τώρα το «παλεύουμε». Πιστεύουμε ότι θα πάμε καλά, και ο κόσμος άρχισε να καταλαβαίνει. Χρειάζεται μία ισχυρή αντιπολίτευση η ΝΔ και αυτή μπορούμε να την προσφέρουμε μόνο εμείς. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε ως αντιπολίτευση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Rate this item
(0 votes)