11ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Ψηφιακής Καινοτομίας και Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας - DigiBus2023

By Ιουλίου 04, 2023
11ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Ψηφιακής Καινοτομίας και Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας - DigiBus2023

Το 11ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Ψηφιακής Καινοτομίας και Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας - DigiBus2023 που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων, , ξεκίνησε χθες  3 Ιουλίου στο Καρλόβασι της Σάμου.

Στο θερινό σχολείο συμμετέχουν καθηγητές από αναγνωρισμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα καθώς και φοιτητές και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.

Το 11th International Summer School on Digital Innovation and Startup Entrepreneurship - DigiBus2023 έχει σχεδιαστεί για να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στον κόσμο των start-ups και του μάρκετινγκ πολλαπλών καναλιών και να τους παρέχει τις προηγμένες τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για τον εντοπισμό, τη συμμετοχή και την ανάπτυξη σχέσεων με πελάτες σε ένα ψηφιακό περιβάλλον.

Το DigiBus2023 στοχεύει σε ψηφιακούς επιχειρηματίες και επαγγελματίες του μάρκετινγκ που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να ενημερωθούν για τις σύγχρονες πρακτικές.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν επαγγελματίες και να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης παρευρέθηκε στην έναρξη του θερινού σχολείου καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες και δίνοντας πληροφορίες για τη πόλη και την ιστορία όλης της νήσου.

Συγχαρητήρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για τη συνεχή και αδιάλειπτη προσπάθειά του στη πραγματοποίηση σύγχρονων δράσεων , μεταγγίζοντας εξειδικευμένη γνώση και κάνοντας ευρέως γνωστό το νησί μας ανά τον κόσμο!

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)