Αλκιβιάδης Στεφανής: Απορρίπτω την τοξικότητα, η παιδεία μας ενώνει όλους! (βίντεο)

By Ιουλίου 19, 2023
Αλκιβιάδης Στεφανής: Απορρίπτω την τοξικότητα, η παιδεία μας ενώνει όλους! (βίντεο)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Αλκιβιάδης Στεφανής χθες Τρίτη έδωσε τη πρώτη του συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ της Λήμνου

Η συνέντευξη τύπου σύμφωνα με το limnoslive.gr ξεκίνησε αναφερόμενος στον τιτάνιο αγώνα που δίνουν και έδωσαν απλοί πολίτες μαζί με το συντονισμένο κράτος στις φωτιές που μαίνονται στην Ελλάδα από χθες, ευχόμενος να ελεγχθούν οι φωτιές, οι άνθρωποι να είναι υγιείς και να μην έχουμε καμία απώλεια ζωής.

 

Για την υποψηφιότητα του δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή γι αυτόν που επιλέχθηκε υποψήφιος στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σε μια τόσο σημαντική περιφέρεια για την χώρα ολόκληρη, καθώς δεν έκρυψε ότι είναι μεγάλη ευθύνη λόγω ελληνοτουρκικών των τελευταίων ετών.

 

Στην συνέντευξη τύπου ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης μίλησε για:

Την καλυτέρευση της ζωής των κατοίκων, ένα καλύτερο αύριο, να νοιώσουν οι κάτοικοι ότι σε αυτό το ευλογημένο μέρος γίνονται πράγματα, να μην φεύγουν οι νέοι από τα νησιά. Ο πολίτης να ασχολείται με την προσωπική του καθημερινότητα και εμείς να λύνουμε τα υπόλοιπα προβλήματα.

 

Ο κ. Στεφανής επεσήμανε ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω της συνεργασίας με τον Δήμο και την Περιφέρεια, καθώς και με την κεντρική Κυβέρνηση, προκειμένου να επιτευχθούν απτά αποτελέσματα, με μότο “Όλα τα καλά οι δήμοι και όλα τα προβλήματα η Περιφέρεια”.

 

Αναφέρθηκε επίσης στη δημιουργία αναγκαίων συνθηκών για συνεργασία, λέγοντας χαρακτηριστικά “Θα επιδείξουμε αντοχή στα προβλήματα και αποτελεσματικότητα στην επίλυση τους. Θα ήμαστε για όλους”

 

Όταν ρωτήθηκε για την αρνητική ανταπόκριση ορισμένων έναντι της υποψηφιότητάς του, απάντησε, ότι δεν σηκώνει το γάντι γιατί δεν είναι εγωπαθής. Απέρριψε την τοξικότητα και δήλωσε λάτρης της αυτοκριτικής. Ο κ. Στεφανής τόνισε επίσης πάντα είναι στοχοπροσηλωμένος. Συμπληρώνοντας ότι οι πολίτες ακούνε όλα αυτά, που λέγονται, αλλά κοιτούν πέρα από αυτά, καθώς το μέλλον τους απασχολεί περισσότερο. Άλλωστε η παιδεία. μας ενώνει όλους, και αποτελεί πολλαπλασιαστή ισχύος.

 

Τόνισε ότι, θα πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα αφήσουμε στα νησιά μετά την πενταετία, και ότι τα νησιά τα ενώνει η Περιφέρεια.

 

Επίσης απάντησε σε όσα γράφονται αναφορικά με το αθερινόδιχτο, την αύξηση μεταναστών, και επιπρόσθετα ανέδειξε την σημασία του ούζου ως τοπικό προϊόν.

 

Κλείνοντας είπε χαρακτηριστικά ότι, θα αποτελέσει τον δίαυλο επίλυση των προβλημάτων των πολιτών μας με την κυβέρνηση και θα προάγει και τον ιστορικό τουρισμό.

 

Ολόκληρη η συνέντευξη και οι ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που έγιναν αλλά και οι απαντήσεις που δόθηκαν είναι διαθέσιμες στο παρακάτω βίντεο:

 

Rate this item
(0 votes)