Συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα σε Λέσβο και Χίο

By Ιουλίου 20, 2023
Συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα σε Λέσβο και Χίο

Νεες συλλήψεις σε Λέσβο και Χίο

 

 

Συνελήφθησαν, χθες (19-07-2023) στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρία (3) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

• Στο 4ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Κρατήγου, ημεδαπή οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

• Στην ευρύτερη περιοχή της Πέτρας, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί οδηγούσαν, κατά περίπτωση, δίκυκλες μοτοσικλέτες, στερούμενοι αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν και γονείς των ανηλίκων, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

Στη Χίο συνελήφθη, χθες (19-07-2023) στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χίου.

 

Rate this item
(0 votes)