Δήμος Ανατολικής Σάμου: Εκδηλώσεις στην πόλη του νησιού

By Ιουλίου 29, 2023
Δήμος Ανατολικής Σάμου: Εκδηλώσεις στην πόλη του νησιού

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου επιθυμεί για το φετινό καλοκαίρι να γεμίσει την καρδιά της πόλης μας με ζωή.

Για το λόγο αυτό, προχωρήσαμε σε διοργάνωση ποικίλων εκδηλώσεων στην πόλη της Σάμου, κάτι που αφενός προάγει τον πολιτισμό, αφετέρου αναδεικνύει το τουριστικό προϊόν του νησιού.

 

Συγκεκριμένα, σήμερα, Σάββατο 29 Ιουλίου υποστηρίζουμε τη διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες της πόλης στη Λευκή Νύχτα, μια μεγάλη εκδήλωση που γίνεται πλέον κάθε χρόνο και συνδυάζει μουσική, εκπλήξεις και προσφορές στα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας που θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αργά τη νύχτα. Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στις πλατείες και τους πεζόδρομους, συνδυάζοντας τις αγορές τους με τη διασκέδαση.


Την ίδια μέρα γιορτάζονται οι «Σάμιοι Άγιοι». Θα τελεστεί εσπερινός στις 19:30 στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και κατόπιν θα γίνει λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και Ιερών εικόνων των Αγίων, με προορισμό την πλατεία Πυθαγόρα.


Η παραλιακή οδός από το ύψος της οδού Ι. Λεκάτη (κόμβος Γεφυράκι) μέχρι τον τουριστικό λιμένα θα παραμείνει κλειστή από 20:00 μέχρι 01:00
Την επόμενη μέρα, Κυριακή 30 Ιουλίου, υποστηρίζουμε το παραδοσιακό πανηγύρι που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Σάμου & Ικαρίας στην Πλατεία Πυθαγόρα, σε μια τιμητική εκδήλωση για τους απόδημους συμπατριώτες μας. Η παραλιακή οδός από το ύψος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σάμου έως τη κάθετη στην παραλιακή οδό, οδό Φωτιάδου (πρώην ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ») θα παραμείνει κλειστή από 19:30 μέχρι 23:30


Τέλος, με στόχο την αναβίωση της διασκέδασης στην πόλη μας, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο Εστίασης και τον Εμπορικό Σύλλογο δύο πάρτι, ένα στο κέντρο της Σάμου την Τρίτη 1η Αυγούστου στην πλατεία Πυθαγόρα και ένα στο Μαλαγάρι την Παρασκευή 11η Αυγούστου, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν με το δικό τους τρόπο.


Σας περιμένουμε!

RGB A3 Leuki Nixta 2023

RGB A3 Leuki Nixta 01082023 COLOR PARTY

RGB A3 Leuki Nixta 11082023 SAMOS LOVE

RGB A3 Leuki Nixta 30072023 GIAMEOI GR

Rate this item
(0 votes)