Λέσβος: 8 Συλλήψεις, ναρκωτικά, κλοπές, απειλές, μέχρι τροχαίο με πρόβατο...

By Ιουλίου 31, 2023
Λέσβος: 8 Συλλήψεις, ναρκωτικά, κλοπές, απειλές, μέχρι τροχαίο με πρόβατο...

8 συλλήψεις έγιναν το τελευταίο τριήμερο στη Λέσβο ενώ δεν έλειψαν και τα τροχαία ατυχήματα

 

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση έχουν ως εξής: 

1) Από το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα προχθές (29-07-2023) σε οδικό δίκτυο στο Τάρτι της Λέσβου.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό, συγκρούστηκε με ζώο (πρόβατο), εκτράπηκε της πορείας της και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού και του ζώου.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

2) Από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα προχθές (29-07-2023), στο οδικό δίκτυο Καλλονής – Παρακοίλων στη Λέσβο.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπό, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε αλλοδαπός, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

3) Σύλληψη ατόμου στη Λέσβο, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, προχθές (29-07-2023) στην Αρίσβη της Λέσβου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκε, νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους -11,7- γραμμαρίων.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής

 

4) Σύλληψη ατόμου στη Μυτιλήνη, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (30-07-2023) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε στην κατοχή του -2- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

 

5) Σύλληψη ημεδαπού στη Μυτιλήνη, για διάπραξη κλοπής και πρόκληση φθορών

Συνελήφθη, σήμερα (31-07-2023) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη Μυτιλήνη, ο συλληφθείς μπήκε σε επιχείρηση παραβιάζοντας είσοδο και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό και κόσμημα, ενώ προκάλεσε και φθορές.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

 

6) Συνελήφθησαν άμεσα (5) άτομα στη Μυτιλήνη, για την εμπλοκή τους σε έκνομες ενέργειες

Συνελήφθησαν, προχθές (29-07-2023) στην Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, πέντε (5) άτομα – ημεδαποί, που ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με δύο (2) έτερους ημεδαπούς στην πόλη της Μυτιλήνης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα, της εξύβρισης, της απειλής, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απλής σωματικής βλάβης, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι ένας εκ των συλληφθέντων δεν είχε προβεί σε έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ενώ σε βάρος έτερου συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση Δικαστικών Αρχών Αθηνών.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

Rate this item
(0 votes)