Συνελήφθησαν πέντε άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

By Αυγούστου 01, 2023
Συνελήφθησαν πέντε άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο τετραήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής Λέσβου, της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, πέντε (5) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

 

  • Την 28-07-2023 στο οδικό δίκτυο Αγίας Παρασκευής – Μανταμάδου, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν και οι γονείς του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
  • Την 28-07-2023 στο οδικό δίκτυο Αγίας Παρασκευής – Μανταμάδου, δύο (2) ημεδαποί οδηγούσαν, κατά περίπτωση, δίκυκλη μοτοσικλέτα και δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενοι αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα.
  • Την 29-07-2023 στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, ημεδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Την 29-07-2023 στην περιοχή της Αρίσβης, αλλοδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

 

Rate this item
(0 votes)