Περιφερειακές Εκλογές: Τα άκρα ενώνονται, εμείς τι κάνουμε;

By Αυγούστου 04, 2023
Περιφερειακές Εκλογές: Τα άκρα ενώνονται, εμείς τι κάνουμε;

Πολλές φορές μέσα απ'αυτήν εδώ τη στήλη έχουμε θίξει τον ακραίο και λαϊκιστικό λόγο του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου. Ο λαϊκισμός που επιδεικνύει ο Κ. Μουτζούρης γνωστός και αρχικά θελκτικός. Πίνει ούζα, χτυπάει πλάτες και στις "μάχες" μπροστάρης. 

Τα τελευταία γεγονότα και μετά την ένταξη κάποιων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην παράταξη του, δείχνουν και τον σταθερό χαρακτήρα του ανδρός και τις επιδιώξεις του. Κάνει τα πάντα για την επανεκλογή, μη έχοντας πολιτικές αξίες, πρόγραμμα και θέσεις.
 
Ήδη από πέρσι προχωρούσε σε μπαράζ από επισκέψεις σε πολιτικούς αρχηγούς έτσι ώστε να πάρει στήριξη - χρίσμα και λίγο πριν τις εθνικές εκλογές ζήτησε συγγνώμη από τον τωρινό ιδεολογικό εχθρό του Κ. Μητσοτάκη. Έκανε ένα ολίσθημα ο άνθρωπος, ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη. Εξάλλου, μέχρι πριν αποδοθεί το χρίσμα στον τεχνοκράτη Στεφανή, εκείνος σε δήλωση του σε τοπικό μέσο είχε δηλώσει πως αν του ζητηθεί από το κυβερνών κόμμα θα αφαιρέσει στελέχη που προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ.
 
Για να μακρυγορώ και κουράζω - άλλωστε είμαστε σε περίοδο θέρους, στα μπάνια του λαού- τα άκρα σήμερα ενώθηκαν επίσημα. Οι υπόλοιποι τι κάνουμε; Θα γίνουμε νερό στο μύλο του βγάζοντας έμμεσα Μουτζούρη ή θα στήσουμε τοίχος και θα επιλέξουμε σταθερότητα και ανάπτυξη;
 
#Κεντρώος μέσος 
Rate this item
(0 votes)