Και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης με την Αφροδίτη Λιάντου από τη «Γης της ελιάς» στην Ικαρία για διακοπές!

By Αυγούστου 21, 2023
Και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης με την Αφροδίτη Λιάντου από τη «Γης της ελιάς» στην Ικαρία για διακοπές!

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου, ο Αλέξης και η Μυρτάλη για τους τηλεθεατές της «Γης της ελιάς», δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους. Οι δύο νεαροί ηθοποιοί, που έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό μέσα από την δημοφιλή σειρά του Mega, έγιναν ζευγάρι στο πλατό και από τότε είναι αχώριστοι.

Μάλιστα, η απόφασή τους να μην συμμετέχουν στον τρίτο κύκλο της σειράς, αντί να τους απομακρύνει, τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Το φετινό καλοκαίρι ήταν το καλύτερο της ζωής τους. Χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στα νησιά, μόνοι τους ή με παρέα, και να απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα όσο τραβούσε η ψυχή τους.

Στην τελευταία τους εξόρμηση στην Ικαρία, μαζί τους βρίσκονταν η Ιφιγένεια Πιερίδου, η Ευτυχία από τη «Γη της ελιάς», και ο σύντροφός της, Νίκος Μέλλος.

 

Από την Ικαρία είναι και η φωτογραφία που ανάρτησε η Αφροδίτη Λιάντου με «τίτλο» «Τέλος διακοπών».
https://www.ieidiseis.gr/images/TELOS_DIAKOPON.jpg
 

Οι τέσσερις κολλητοί φίλοι θα πρέπει το επόμενο διάστημα να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους. Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης στα γυρίσματα της νέας σειρά της ΕΡΤ «Το προξενιό της Ιουλίας» και η Αφροδίτη Λιάντου στην επιχείρησή της, το νέο fashion brand, Gratitude, με γυναικείες τσάντες που φέρουν την υπογραφή της, και στο μουσικό θέατρο, την μεγάλη αγάπη της. Όσο για τον Νίκο Μέλλο και την Ιφιγένεια Πιερίδου, ένα ακόμα ζευγάρι που γεννήθηκε στο περιθώριο των γυρισμάτων της «Γης της ελιάς», αυτοί, αν αληθεύουν οι φήμες, βρίσκονται σε αναζήτηση σπιτιού που θα στεγάσει τον έρωτά τους στην Αθήνα.

 

Φυσικά, στις διακοπές τους ήταν πάντα μαζί το σκυλί του Αλέξανδρου και της Αφροδίτης, ένας αξιαγάπητος Δαλματός.

https://www.ieidiseis.gr/images/AFRODITI_LIANTOU_SKYLOS.jpg

 

 

ΠΗΓΗ

 

Rate this item
(0 votes)