Πανάγος Κουφέλος: Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το Δήμο που ονειρευόμαστε! (pics)

By Σεπτεμβρίου 18, 2023
Πανάγος Κουφέλος: Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το Δήμο που ονειρευόμαστε! (pics)

Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Νέα δράση νέος Δήμος» παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος, το βράδυ του Σαββάτου, στο κατάμεστο από κόσμο εκλογικό κέντρο του.

Στην αρχή της ομιλίας του, ο  Πανάγος Κουφέλος ευχαρίστησε τους εκατοντάδες δημότες, λέγοντας «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου. Γιατί Σάββατο βράδυ προτιμήσατε να είμαστε εδώ, όλοι μαζί. Για να αποδείξουμε ένα πράγμα: Ότι μαζί μπορούμε! Μαζί μπορούμε να φτιάξουμε το Δήμο που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας».

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα

 

Τόνισε επίσης πως «Το όραμά μας είναι κοινό! Όλοι θέλουμε ο Δήμος μας να μας προσφέρει τους λόγους για να ζούμε εδώ, κάθε εποχή του χρόνου. Ονειρευόμαστε έναν τόπο που μας παρέχει ευκαιρίες, ασφάλεια και τις κατάλληλες υποδομές. Θέλουμε ο Δήμος μας να μας γεμίζει περηφάνια!»

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, φωτισμός και πλήθος

«Φαίνεται ότι μόνον εμείς οι ίδιοι μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Οι συνεργάτες μου στο συνδυασμό «Νέα δράση, νέος Δήμος» και εγώ, πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να τα καταφέρουμε. Μαζί με εσάς, τους συμπολίτες μας. Να μην αφήσουμε άλλες ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Να φτιάξουμε μαζί το Δήμο Μυτιλήνης όπως τον ονειρευόμαστε», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Πανάγος Κουφέλος ανέπτυξε το ρεαλιστικό και κοστολογημένο σχέδιο του συνδυασμού του, το οποίο βασίζεται πάνω σε 10+1 άξονες για το τι θα κάνει και 10 + 1 δεσμεύσεις για το πως θα το κάνει, πως θα διοικήσει το Δήμο. 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο

«Αυτός είναι ο οδικός χάρτης που οδηγεί στο μέλλον του Δήμου Μυτιλήνης, πάνω στον οποίο δεσμευόμαστε με το λόγο της τιμής μας. Στεκόμαστε απέναντι σας και σας ζητάμε να μας εμπιστευτείτε. Είμαστε καθαροί και ανεξάρτητοι, χωρίς χρώματα και ταμπέλες! Καταθέτουμε το όραμα και το σχέδιό μας για το Δήμο μας και ζητάμε από τους συμπολίτες μας να προχωρήσουμε μαζί! Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το Δήμο που ονειρευόμαστε!»,  είπε ο Πανάγος Κουφέλος, κλείνοντας την ομιλία του.

 

Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός, πλήθος και κείμενο που λέει "Public"

 

Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος και κείμενο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, πλήθος και κείμενο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτισμός και πλήθος

 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και πλήθος

 

 

 

Rate this item
(0 votes)