Στο Υπουργείο Εργασίας ο Σύλλογος Εστίασης «ΑΣΠΙΔΑ»

By Σεπτεμβρίου 18, 2023
Στο Υπουργείο Εργασίας ο Σύλλογος Εστίασης «ΑΣΠΙΔΑ»

Την Πέμπτη 14/09/23 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας με εκπροσώπους της Εστίασης πανελλαδικά. Παρόντες από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης – Πέτρου Σπανάκης, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Παναγιώτης Τσακλόγλου, η Γενική Γραμματέα Εργασιακών Σχέσεων, Άννα Στρατινάκη και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Nίκος Μηλαπίδης.

 Από την Εστίαση παρόντες με φυσική παρουσία ήταν ο Σύλλογος Εστίασης «ΑΣΠΙΔΑ» με τον Πρόεδρο Γιαννάκα Νίκο, ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας,  ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης Καλαμάτας, η Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Καφέ Εστιατόρων Αρκαδίας, ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης Εύβοιας, ο Σύλλογος Καφέ Εστίασης Ιεράπετρας, ο Σύλλογος Εστιατόρων Ψητοπωλών Κατερίνης και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Εστίασης Αγρινίου.

Κατά την διάρκεια της πολύωρης συζήτησης παρουσιάστηκαν αναλυτικά από την πλευρά μας οι στρεβλώσεις των εργασιακών σχέσεων καθώς και οι προτάσεις που θα εξορθολογήσουν τον κλάδο. Στο επόμενο διάστημα θα οριστεί και νέα συνάντηση ώστε να συνεχιστεί η διαβούλευση, ελπίζοντας να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές που θα βοηθήσουν στην βελτίωση των εργασιακών σχέσεων στον κλάδο.

Rate this item
(0 votes)