Επίσκεψη του Υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Αλκιβιάδη Στεφανή στην Ικαρία

By Σεπτεμβρίου 19, 2023
Επίσκεψη του Υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Αλκιβιάδη Στεφανή στην Ικαρία

Επίσκεψη του Υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Αλκιβιάδη Στεφανή στην Ικαρία τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

«Αυτός ο τόπος διαθέτει όλα εκείνα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχουν δώσει στους κατοίκους της Ικαρίας την ελευθερία άποψης, τη γόνιμη σκέψη, το σεβασμό στην αλήθεια και εκείνη την απόλυτη αγάπη για τη νησιωτική γη των πατεράδων και των παππούδων τους…»

Αυτό τόνισε στο τέλος της πρώτης μέρας των επαφών που πραγματοποίησε στην Ικαρία, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης για το Βόρειο Αιγαίο, κ. Αλκιβιάδης Στεφανής.

 

Η υποδοχή του κόσμου στον Άγιο Κήρυκο, όπου και μετέβη αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ίκαρος», υπήρξε θερμή. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι στα καταστήματα της περιοχής, αλλά και επισκέπτες στο νησί, εξέφρασαν στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη το στίγμα των θεμάτων που τους απασχολούν.

 

Στον Άγ.Κήρυκο, πραγματοποιήθηκαν επίσης μια σειρά εποικοδομητικών συναντήσεων με εκπροσώπους των Αθλητικών Συλλόγων «ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ» και «ΠΡΑΜΝΟΣ», του Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Κηρύκου, του Συλλόγου Φωκιανέικων.

 

Στην περιοχή των ιαματικών λουτρών στα Θέρμα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε μια γόνιμη συζήτηση με εκπροσώπους του Συλλόγου της περιοχής, όπου και διερευνήθηκαν οι δυνατότητες ανάπτυξης του ιαματικού και ιατρικού τουρισμού στην Ικαρία.    

   

Στη συνέχεια, ο κ. Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφθηκε τα πανέμορφα χωριά Μαγγανίτης, Ακαμάτρα, Στελί, Κοσοίκια, Πλαγιά και Χρυσόστομο. Οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους των τοπικών συμβουλίων, κατοίκους και επισκέπτες των χωριών αυτών, είχαν στοιχεία της θετικής προσέγγισης που δείχνουν στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη οι Ικαριώτες, με απροσποίητα φιλόξενη διάθεση αλλά και στόχο να αλλάξουν προς το καλύτερο τις συνθήκες της ζωής τους.

 

Rate this item
(0 votes)