Τέσσερα διαφορετικά τροχαία με τραυματισμούς χθες Δευτέρα στη Λέσβο

By Σεπτεμβρίου 19, 2023
Τέσσερα διαφορετικά τροχαία με τραυματισμούς χθες Δευτέρα στη Λέσβο

Τέσσερα διαφορετικά τροχαία έγιναν χθες Δευτέρα στη Λέσβο σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομικής Δ/νσης

Το πρώτο

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (18-09-2023) στο 3ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Θερμής στη Λέσβο.


Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός και αλλοδαπός που κινούταν πεζός.
Κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε ο προαναφερόμενος πεζός.

Το δεύτερο

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (18-09-2023) στο 6ο χλμ. του οδικού δικτύου Πέτρας – Καλλονής στη Λέσβο.


Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, λεωφορείο οδηγούμενο από ημεδαπό και δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε αλλοδαπή.
Αποτέλεσμα του συμβάντος ήταν ο τραυματισμός της οδηγού του δικύκλου.

 

Το τρίτο

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (18-09-2023) σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου στη Λέσβο.


Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, Δ.Χ. επιβατικό όχημα οδηγούμενο από ημεδαπό και δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε έτερος ημεδαπός.
Κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου.

 

Το τέταρτο

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (18-09-2023) στο 2ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Θερμής στη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από αλλοδαπό και δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ημεδαπός.

Κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου.

Rate this item
(0 votes)