Λέσβος: Δυο νέα τροχαία με τραυματισμούς...

By Σεπτεμβρίου 26, 2023
Λέσβος: Δυο νέα τροχαία με τραυματισμούς...

Δυο νέα τροχαία

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (25-09-2023) στο 6ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης – Θερμής στη Λέσβο.

 

 

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπή και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός, ενώ κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε η οδηγός του δικύκλου. Κατά την εξέλιξη της έρευνας διακριβώθηκε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε με το όχημά του τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες, ενώ όπως προέκυψε ακολούθως, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ κατά την οδήγηση του οχήματος. Ο προαναφερόμενος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

 

Επίσης

 

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (25-09-2023) σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

 

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε έτερος ημεδαπός, με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

 

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Rate this item
(0 votes)