Λυμπέρης για Παπαθεοφάνους: "Άραγε τι απέγιναν οι μικροπολιτικές και τα συμφέροντα που τότε κατήγγειλε;"

By Οκτωβρίου 04, 2023
Λυμπέρης για Παπαθεοφάνους: "Άραγε τι απέγιναν οι μικροπολιτικές και τα συμφέροντα που τότε κατήγγειλε;"

Με δελτίο τύπου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Σάμου ο Αλέξανδρος Λυμπέρης καρφώνει τον  επικεφαλής της παράταξης «Για το Δήμο που αξίζουμε», κο Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνου

Η επιστολή του:

 

Το Μάρτιο του 2019 o επικεφαλής της παράταξης «Για το Δήμο που αξίζουμε», κος Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους, με δήλωσή του στο SAMOS24 δήλωνε απερίφραστα την αντίθεσή του στο διαχωρισμό του τότε ενιαίου Δήμου Σάμου, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου θα μπορούσε να συντελεστεί αποτελεσματικότερα μόνο με την ύπαρξη ενός ενιαίου Δήμου στο νησί.

 

Σήμερα θέτει τον εαυτό του ως υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Δυτικής Σάμου, στη δημιουργία του οποίου δεν πίστευε και ήταν κάθετα αντίθετος, ενώ για τα περί μικροπολιτικών και συμφερόντων ούτε λόγος!

 

Εύλογα τίθενται τα εξής ερωτήματα:

Που βρισκόταν ο ίδιος όταν σύσσωμη η τοπική κοινωνία αγωνιζόταν για την ίδρυση του Δήμου μας;

Ποια ήταν η συμβολή του στην ίδρυση του Δήμου Δυτικής Σάμου; Ειλικρινά δε γνωρίζουμε κάποια δήλωσή του, εκτός από αυτή που δημοσιεύτηκε και αναφέρουμε πιο πάνω.

Άραγε τι απέγιναν οι μικροπολιτικές και τα συμφέροντα που τότε κατήγγειλε;

Μήπως όλα ξεχάστηκαν στο βωμό της σκοπιμότητας ή μήπως τώρα που ο Δήμος Δυτικής Σάμου κατάφερε να στηθεί από την αρχή και να λειτουργήσει, ενώ ο ίδιος δεν το πίστευε, θεωρεί ότι άκοπα θα μπορέσει να διοικήσει; Λέμε μήπως… 

 

 

Rate this item
(0 votes)