«Akis’ Food Tour»: Ο Άκης Πετρετζίκης σε νέα γαστρονομικά ταξίδια σε Λέσβο, Χίο και Ψαρά!

By Νοεμβρίου 05, 2023
«Akis’ Food Tour»: Ο Άκης Πετρετζίκης σε νέα γαστρονομικά ταξίδια σε Λέσβο, Χίο και Ψαρά!

Πρεμιέρα το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ στον Alpha

H πιο νόστιμη ταξιδιωτική εκπομπή, το «Akis’ Food Tour», το υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι του Άκη Πετρετζίκη, επιστρέφει στις οθόνες μας.

Ο αγαπημένος μας σεφ βάζει τα κατσαρολικά στο ντουλάπι, αφήνει πίσω του το στούντιο και ξεκινά να ταξιδεύει στην Ελλάδα. Αποστολή του; Να εξερευνήσει τις κουζίνες στα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας.

 

Από τα Ψαρά μέχρι την Ήπειρο και από τον Έβρο ως τον Ψηλορείτη, ο αγαπημένος μάγειρας μας παίρνει μαζί του σε μια αντισυμβατική γαστρονομική περιπέτεια. Μαγειρεύει σε τεράστια καζάνια, κρυφοκοιτάζει μέσα στις ξένες κατσαρόλες, πλέκει σκόρδα, «κυνηγάει» μανιτάρια, χορεύει γύρω από πλούσια τραπέζια, φτιάχνει ντόπια ζυμαρικά και εμπνέεται από τις πιο ιδιαίτερες συνταγές της χώρας.

 

Συνοδοιπόροι του στο «Akis’ Food Tour II» είναι οι τηλεθεατές που του προτείνουν τα μέρη που επισκέπτεται αλλά και οι ντόπιοι κάτοικοι κάθε περιοχής που τον βοηθούν να ανακαλύψει τι σημαίνει πραγματικά «υψηλή γαστρονομία» στις ντόπιες κουζίνες, στα χωράφια και τα βουνά της Ελλάδας. Βάλτε πινέζες στα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη και ετοιμαστείτε.

Ο Άκης μας ξεναγεί σε Λέσβο, Χίο, Ψαρά, Κάρπαθο, Ορεινή Κρήτη, Τήνο, Φλώρινα, Γρεβενά, Κόνιτσα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Βόρειο Έβρο και στη Θεσσαλονίκη των παιδικών του χρόνων.

Ξεχωριστοί άνθρωποι, υπέροχες συνταγές και τοπία που πραγματικά δείχνουν την Ελλάδα, όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Το πιο γευστικό tour ξεκινά στον Alpha!

Rate this item
(0 votes)