Ο ΝΟΠ «κατάπιε» τη Χίο και έκανε άλμα

By Νοεμβρίου 19, 2023
Ο ΝΟΠ «κατάπιε» τη Χίο και έκανε άλμα

Ξεκινώντας από την αρχή πολύ δυνατά η ομάδα πόλο του ΝΟΠ νίκησε εύκολα εντός έδρας, με 9-6 τη Χίο για την 11η αγωνιστική της Α1 Εθνικής και πήρε βαθιά βαθμολογική “ανάσα” στη μάχη της παραμονής

Αν και ακόμα είναι νωρίς αφού όλα θα κριθούν στη β΄ φάση, εν τούτους η ομάδα της Πάτρας έχει άφησε δυο ομάδες πιο πίσω στη βαθμολογία, καθώς πλέον ο ΝΟΠ  έχει 9 βαθμούς με τα Χανιά να έχουν 5 και τη Χίο να μένει στους 3.

 

Οι δαίμονες μπήκαν πολύ «ζεστοί», προηγηθήκαν με 3-1 στο πρώτο 8λεπτο και με 5-1 στο ημίχρονο χάρη στον Απ. Γεωργάρα που ήταν πολύ καλός επίθετικά.

Το σκορ έγινε 7-1 και σε εκείνο το σημείο έχασε λίγο ρυθμό, η Χίο με τρία συνεχόμενα γκολ έκανε το 7-4, όμως η συνέχεια άνηκε στην ομάδα του Ντόσκα η οποία νίκησε με 9-6.

 

Τα 8λεπτα: 3-1, 5-0, 8-4, 9-6.

 

ΝΟΠ (Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος Β., Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας 1, Πασσάς 2, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 4, Βικάτος 2, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Γουίλσον, Μπετχαβάς.

ΧΙΟΣ (Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Μιμίδης 1, Τσικοβάνι, Καρακούρος Μ. 2, Καλαργυρός, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Γκάγκουλιτς 3, Πανταζόπουλος, Μαρουλάς, Αμπάζης, Αγιωργούσης, Κοτσαμπάς, Γιανναράς.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)