Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχη του Δήμου Μυτιλήνης

By Δεκεμβρίου 29, 2023
Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχη του Δήμου Μυτιλήνης

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Μυτιλήνης, παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας, του όμορου Δήμου Δυτικής Λέσβου, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και φορέων και οργανώσεων του τόπου.

Τη δέηση του θρησκευτικού όρκου τέλεσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης, Ερεσού και Πλωμαρίου κ.κ. Ιάκωβος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μηθύμνης κ.κ. Χρυσόστομος, ενώ στη συνέχεια την προβλεπόμενη διαβεβαίωση έδωσαν οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι των Δημοτικών Κοινοτήτων στον ορκισμένο, πλέον, νέο Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα.

 

Έπειτα, και ενώ όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων βρισκόντουσαν στη σκηνή, ο κ. Χριστόφας απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, όπου αρχικά εξέφρασε τα συλλυπητήρια όλων προς τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Ελληνική Αστυνομία για την απώλεια των στελεχών τους εν ώρα καθήκοντος. Στη συνέχεια,  αναφέρθηκε στην ανάγκη να επικρατήσει πνεύμα συνεργασίας κατά τη διάρκεια της νέας θητείας και στο γεγονός ότι απαιτείται πολύ δουλειά με στόχο την παραγωγή ουσιαστικού και χρήσιμου έργου προς όφελος των δημοτών.

 

Η τελετή έκλεισε με τη διαδικασία υπογραφής των πρακτικών της ορκωμοσίας από τους εκλεγμένους.

 

Rate this item
(0 votes)