Στέλιος Ρόκκος: Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας - Χάνει τον δεύτερο αδερφό του μέσα σε δύο χρόνια

By Δεκεμβρίου 31, 2023
Στέλιος Ρόκκος: Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας - Χάνει τον δεύτερο αδερφό του μέσα σε δύο χρόνια

Βαρύ πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο που έχασε και τον δεύτερο αδερφό του, Νίκο. Πριν δύο χρόνια έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του Κώστας. Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας και οι λόγοι που οδήγησαν στο άδικο και απρόσμενο τέλος της ζωής τους.

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος θρηνεί για τον χαμό του αδερφού του. Ο άτυχος 50χρονος Νίκος Ρόκκος είχε βγει για ψαροντούφεκο το πρωί του Σαββάτου με τα ίχνη του να αγνοούνται ώσπου το λιμενικό εντόπισε τον άνδρα το βράδυ της ίδιας ημέρας χωρίς τις αισθήσεις του.

 

Δυστυχώς είναι ο δεύτερος αδερφός του Στέλιου Ρόκκου που φεύγει τόσο άδικα και γρήγορα από τη ζωή. Ο τραγουδιστής τον Ιούνιο του 2021 είχε χάσει εντελώς ξαφνικά και τον άλλο αδερφό του Κώστα από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 50 ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Μακεδονία, ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου, Νίκος, εντοπίστηκε νεκρός αφού είχε πάει για ψάρεμα. O 50χρονος, ο οποίος ήταν ψαροντουφεκάς, αγνοούνταν από νωρίς το απόγευμα. Τελικά το πτώμα του εντοπίστηκε, λίγο πριν από τις 11 το βράδυ, στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος, στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά.

 

Rate this item
(0 votes)