Αστυνομικός που έσωσε ανήλικη από αυτοκτονία στην Ικαρία, βούτηξε και έπιασε τον σταυρό στα Θεοφάνια

By Ιανουαρίου 08, 2024
Αστυνομικός που έσωσε ανήλικη από αυτοκτονία στην Ικαρία, βούτηξε και έπιασε τον σταυρό στα Θεοφάνια

Ο Πατρινός αστυνομικός Ηλίας Χριστόπουλος κέρδισε το χειροκρότημα, καθώς χθες (6/1) κατά τον καθαγιασμό των υδάτων στην Ικαρία, έπεσε στα παγωμένα νερά και έπιασε τον Τίμιο Σταυρό.

Να θυμίσουμε πως πριν δύο εβδομάδες ο Ανθυπαστυνόμος έσωσε μια ανήλικη από σίγουρη αυτοχειρία.

 

Τότε το Α.Τ Ευδήλου Ικαρίας δέχτηκε τηλεφώνημα στις 10.05 το πρωί για ένα ανήλικο κορίτσι 16 ετών το οποίο είχε ανέβει σε ένα ύψωμα 15 μέτρων προκειμένου να δώσει τέλος στη ζωή του. Αμέσως ο Πατρινός αστυνομικός μαζί με άλλους συναδέλφους του ξεκίνησαν για το σημείο. Σε λίγα λεπτά έφτασαν και αντίκρισαν την ανήλικη να βρίσκεται στην άκρη του υψώματος έξω από τα κάγκελα.

 

Ο ανθυπαστυνόμος πέρασε γρήγορα πάνω από τα κάγκελα, στο στενό πρεβάζι και άρπαξε γερά την 16χρονη. Παράλληλα της μιλούσαν συνεχώς ώστε να την αποτρέψουν να πηδήξει στο κενό.

 

Ο αστυνομικός την σήκωσε στην αγκαλιά του και την παρέδωσε στους υπόλοιπους, οι οποίοι την τράβηξαν προς ασφαλές μέρος. Η παρ’ ολίγο αυτόχειρας μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Ο ανθυπαστυνόμος δέχθηκε δεκάδες συγχαρητήρια όταν γνωστοποιήθηκε η πράξη του.

 

 

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)