Συνελήφθησαν 6 άτομα σε Λέσβο, Λήμνο και Χίο, για παραβάσεις

By Φεβρουαρίου 05, 2024
Συνελήφθησαν 6 άτομα σε Λέσβο, Λήμνο και Χίο, για παραβάσεις

Συνελήφθησαν, κατά την προηγούμενη εβδομάδα σε Λέσβο, Λήμνο και Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χίου, του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας, κατά περίπτωση, έξι (6) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

 

  • Την 29-01-2024 στη Χίο, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Την 30-01-2024 σε οδικό δίκτυο στην περιοχή «Χαλκειός» στη Χίο, αλλοδαπός οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, ενώ όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ κατά την οδήγηση του οχήματος.

 

  • Την 01-02-2024 σε οδικό δίκτυο στην περιοχή «Χαλκειός» στη Χίο, αλλοδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. φορτηγό όχημα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και βρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ κατά την οδήγηση του οχήματος.

 

  • Την 02-02-2024 στο οδικό δίκτυο Χίου - Βροντάδου, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Χθες (04-02-2024) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

  • Χθες (04-02-2024) στη Μύρινα της Λήμνου, ανήλικος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Rate this item
(0 votes)