ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου για Μουτζούρη: Να ζητήσει συγγνώμη, όχι από το Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου

By Φεβρουαρίου 12, 2024
ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου για Μουτζούρη: Να ζητήσει συγγνώμη, όχι από το Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου και καλεί τον κ. Μουτζούρη να ανακαλέσει άμεσα και να ζητήσει συγγνώμη όχι μόνο από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου «τους οποίους ντροπιάζει και προσβάλει με την απαράδεκτη συμπεριφορά του».

 

«Οι πρόσφατες χυδαίες και ομοφοβικές δηλώσεις του κ. Μουτζούρη δεν προσβάλλουν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αλλά το θεσμό του Περιφερειάρχη και όλους του κατοίκους του Βορείου Αιγαίου. Τη στιγμή που η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μαστίζεται από την ανεργία, την ακρίβεια, την έλλειψη υποδομών και την υπογεννητικότητα, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κάνει ακόμη, μήνα Φεβρουάριο, γιορτές και συνεστιάσεις για τη νίκη του τον Οκτώβριο, στις οποίες όπως φαίνεται αρέσκεται να επιδίδεται σε χυδαιότητες και ομοφοβικές δηλώσεις, προς τέρψη των χειροκροτητών του.

Ο κ. Μουτζούρης οφείλει να ανακαλέσει άμεσα και να ζητήσει συγγνώμη, όχι από το Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αλλά από τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου, τους οποίους ντροπιάζει και προσβάλει με την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Καλούμε δε άπαντα τα μέλη της νέας Περιφερειακής Αρχής να αποδοκιμάσουν δημόσια και απερίφραστα τις χυδαιότητες που εκστόμισε ο κ. Μουτζούρης και να διασώσουν τη τιμή και την αξιοπρέπεια των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου».

Rate this item
(0 votes)