Σάμος: Συνελήφθη αλλοδαπός τσαντάκιας

By Φεβρουαρίου 17, 2024
Σάμος: Συνελήφθη αλλοδαπός τσαντάκιας

Ταυτοποιήθηκε αλλοδαπός για την εμπλοκή του στην υπόθεση αυτή και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, υπόθεση ληστείας σε βάρος ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 09-08-2022 στη Σάμο και ταυτοποιήθηκε αλλοδαπός για την εμπλοκή του στην υπόθεση αυτή.

 

Ειδικότερα μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων προέκυψε ότι, ο προαναφερόμενος δράστης την 09-08-2022, αφού αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη σε δημοτική οδό στην περιοχή του Βαθέος στη Σάμο, ακολούθως κινούμενος με αυτή, αφαίρεσε ασκώντας σωματική βία από την κατοχή ημεδαπής, τσάντα που περιείχε έγγραφα, τιμαλφή, κινητό τηλέφωνο, τραπεζικές κάρτες, καθώς και το χρηματικό ποσό των -3.000- ευρώ.

 

Κατά την ερευνητική διαδικασία διακριβώθηκε η εμπλοκή του δράστη σε τρείς (3) ακόμη υποθέσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 03-08-2022 έως 09-08-2022 στη Σάμο.

 

Συγκεκριμένα, ο ταυτοποιηθείς αλλοδαπός κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσε κατά περίπτωση, δίκυκλη μοτοσικλέτα, τσάντα ημεδαπής που περιείχε κινητό τηλέφωνο, κόσμημα, κλειδιά και το χρηματικό ποσό των -60- ευρώ, καθώς και ένα (1) ποδήλατο.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, ενώ η ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα της ληστείας και της κλοπής.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Rate this item
(0 votes)