Λέσβος: Η Μαρία Ζουμπαδέλλη στο Βαλκανικό Πρωταθλημα Βάδην στην Τουρκία!

By Μαρτίου 05, 2024
Λέσβος: Η Μαρία Ζουμπαδέλλη στο Βαλκανικό Πρωταθλημα Βάδην στην Τουρκία!

Από τον ΣΕΓΑΣ ανακοινώθηκε η ομάδα των 8 αθλητών και αθλητριών , που θα λάβει μέρος στο σύνολο των κατηγοριών του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Βάδην, που θα πραγματοποιηθεί την 9 Μαρτίου 2024 στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Ανάμεσά τους και η αθλήτρια, Μαρία Ζουμπαδέλλη του Α.Σ. Αθλοκίνηση Μυτιλήνης που κλήθηκε να συμμετάσχει στα 5χλμ Βάδην Κ18 Γυναικών.

 

Η αθλήτρια μετά την 1η θέση που κατέκτησε στα 5χλμ Κ18 Γυναικών στην Ημερίδα Βάδην που πραγματοποιήθηκε παράλληλα με το Πανελλήνια Πρωτάθλημα Βάδην στην παραλία του ΄Αστρους Κυνουρίας στις 11 Φεβρουαρίου 2024, πέτυχε δικαιωματικά την πρόκριση συμμετοχής της, σ΄αυτή τη σπουδαία διοργάνωση.

Η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης συνεχίζοντας την παράδοση στο άθλημα του Βάδην μέσα από την πετυχημένη σχολή του αγωνίσματος, αναδεικνύει το ταλέντο των παιδιών και έτσι μετά την ΄Ολγα Φιάσκα άλλη μια αθλήτρια του σωματείου , συνεχίζει να βαδίζει δυναμικά στις μεγάλες διοργανώσεις του αγωνίσματος εντός και εκτός χώρας.

Το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου συγχαίρει το σωματείο , τον προπονητή της και την ίδια και εύχεται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Rate this item
(0 votes)