Δράση ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού απο τον Ερυθρό Σταυρό Μύτιλήνης

By Μαρτίου 08, 2024
Δράση ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού απο τον Ερυθρό Σταυρό Μύτιλήνης

Με αφορμή τον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας» το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποίησε σήμερα δράση ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού στην Κεντρική αγορά της πόλης της Μυτιλήνης. Στο πλαίσιο της δράσης, οι εθελοντές του Τμήματος διένειμαν ενημερωτικά έντυπα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού του Τομέα Υγείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης & τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης ευχαριστούν θερμά τις εθελόντριες του Τμήματος που συμμετείχαν στην υλοποίηση της δράσης, καθώς και το σύνολο των γυναικών του Τμήματος που ακούραστα προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους δωρεάν προς όφελος των συνανθρώπων μας και της τοπικής κοινωνίας. Ευχαριστούν θερμά επίσης το Τυπογραφείο «Δούκα» για την δωρεάν αναπαραγωγή των εντύπων που διανεμήθηκαν.

 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμπληρώνει φέτος 147 χρόνια αδιάκοπης εθελοντικής δράσης & προσφοράς βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.

Rate this item
(0 votes)