ΣΑΜΟΣ: Μήτσος, ο γάτος-περιπτεράς που έχει ξελογιάσει τους πάντες

By Μαρτίου 24, 2024
ΣΑΜΟΣ: Μήτσος, ο γάτος-περιπτεράς που έχει ξελογιάσει τους πάντες

Χτες, εκεί που περιπλανιόμουν στα κοινωνικά δίκτυα βλέπω στο μεγάλο facebook group Ό,τι να ναι και Γάτες μια φωτογραφία από γατοεράστρια Άρτεμη Μουστάκα ενός μπρούκλη πορτοκαλί γάτου, του.. Μήτσου ο οποίος είναι γενικός επιστελεύς εκ του δια θαλασσέως (όποιος γνωρίζει γνωρίζει) σε ένα περίπτερο στη Σάμο και δικαίως έχει τραβήξει την προσοχή όλων!

Συνεχίζοντας την αναζήτησή μου βρήκα ολόκληρο άρθρο με πολύ περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για αυτό τον γατούλη, στο τέλειο σάιτ Petpet.news και θα ήθελα να σας τα παραθέσω ούλα εδώ! 

 

Ο μεσιέ Μητσάρας, μεγάλος μόρτης, το δίχως άλλος, είναι ταυτόχρονα και ένας πολύ εξυπηρετικός και γλυκύτατος περιπτεράς ο οποίος είναι πρόθυμος να εξυπηρετήσει τους πελάτες του περιπτέρου που βρίσκεται στο εξωτικό Καρλόβασι της Σάμου (αγαπάμε Καρλόβασι, το έχουμε επισκεφτεί τρεις φορές).

Διαβάζοντας το άρθρο στο petpet.news συνειδητοποίησα ότι ο Μητσάρας είναι ο γάτος της ίδιας της Άρτεμης και αμέσως δεν έχασα την ευκαιρια να της στειλω μήνυμα να  την ρωτήσω να μου πει μερικά στοιχεία για την ζωή του, πως βρέθηκε, ποιες είναι οι αγαπημένες του συνήθειες και οτιδήποτε άλλο θέλει να μου πει γι’ αυτόν!

Ορίστε τι μου είπε:
“.. ο Μητσος ηρθε ξαφνικα μια μερα πριν 2 περιπου χρονια, ηταν λιγο αγριος στην αρχη αλλα σιγα σιγα εγώ και οι κόρες μου τον καναμε ημερο! Ειναι αξιαγαπητος, ερχεται συνεχεια και καθεται στον κερματοδεκτη, κοιμαται πανω του μια χαρα, είναι ανετος και ο κοσμος εχει ξετρελαθει μαζί του! 

Μεχρι και στο εξωτερικο εχει φτασει η χαρη του ενώ τα παει πολυ καλα με 3 σκυλια αδεσποτα που φροντιζω εδω στο περιπτερο! Το χειμωνα καθονται ολα μαζι στη σομπα. Του αρεσει πολυ το τυρι, ξερει την ωρα που τρωω και ερχεται να φαει, μπαινει απ το παραθυρακι μπροστα και τρομαζει τους πελατες! Εννοείται ότι νωριζει το αυτοκινητο μου! Ό,τι ωρα και να ερθω εμφανιζεται!

Με τον μονο που τσακωνεται ειναι ο Βενιαμιν, που ειναι ο τσαμπουκας της γειτονιας! Ειναι περιπου τριων χρονων στο περιπου βεβαια! Τον αγαπαμε, ολη η οικογενεια τον λατρευουμε το πρωι μάλιστα θελει να τρώει 2 κονσερβες! Αν του βαλουμε 1 περιμενει να φαει και τη δευτερη αλλιως δε φευγει!”

 

1.jpg

 

2.jpg

 

3.jpg

 

5.jpg

 

Για την ώρα να σας πω ότι ο Μητσάρας είναι μόλις 2 χρονών και όπως είναι αναμενόμενο, με τόση γοητεία να αναβλύζει από αυτόν τον σαγηνευτικό γάτο, έχει κερδίσει τους χούμανς της περιοχής, τον γνωρίζουν όλοι και έχει εξελιχθεί σε .. μασκότ! Η φίλη Μυρτώ Τζώρτζου από το Petpet.news γράφει ότι ο Μήτσος ήταν ένα ακόμη αδεσποτάκι που σουλάτσαρε στους δρόμους του Καρλοβασίου και η Άρτεμη, η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου δεν άντεξε στη σαγήνη του, τον υιοθέτησε και όλα πήγαν πολύ καλά στη συνέχεια.

 

Αλλά μη νομίζετε ότι ο Μήτσος είναι πάντα διαθέσιμος για χάδια και ερωτοτροπίες! Ενίοτε και αυτός, σαν γάτος που ξέρει τι θέλει και γιατί το θέλει ώρες ώρες θέλει να ξεκουραστεί (τι ώρες ώρες, οι γάτες εδώ που τα λέμε και τα συζητάμε κοιμούνται κάνα 15ωρο την ημέρα) και ρίχνει τους υπνάκους του, οπότε  σε εκείνες τις περιστάσεις μην περιμένετε να σας εξυπηρετήσει αυτός! 

 

 

ΠΗΓΗ

 

Rate this item
(0 votes)