Μυτιλήνη: Συλλήψεις για κλοπές και αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας

By Απριλίου 03, 2024
Μυτιλήνη: Συλλήψεις για κλοπές και αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας

Συλλήψεις για κλοπές και αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας πραγματοποιήθήκαν στη Μυτιλήνη

Περιπτωση πρώτη

 

Συνελήφθη, σήμερα (03-04-2024) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς βραδινές ώρες της 02/03-04-2024, αφαίρεσε από όχημα που ήταν σταθμευμένο σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, παραβιάζοντας παράθυρο, τρεις (3) κάρτες τραπεζικών συναλλαγών.

 

Περίπτωση δεύτερη

 

Συνελήφθη, χθες (02-04-2024) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς πρώτες πρωινές ώρες χθες αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη σε δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή, προκαλώντας και φθορές σε αυτή.

 

 

Περίπτωση τρίτη

 

Συνελήφθη, χθες (02-04-2024) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης Δικαστικών Αρχών Σερρών, για αδίκημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και για παράνομη βία (σε απόπειρα).

Rate this item
(0 votes)