Συλλήψεις και τροχαία στη Σάμο

By Απριλίου 17, 2024
Συλλήψεις και τροχαία στη Σάμο

Συλλήψεις και τροχαία το τελευταίο 3ημερο στη Σάμο

Συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν, προχθές (15-04-2024) στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή στη Σάμο, από συνοριακούς φύλακες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης φθορών.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, την 14-04-2024, οι συλληφθέντες προκάλεσαν φθορές σε εγκαταστάσεις της παραπάνω δομής.

 

Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (16-04-2024), σε οδικό δίκτυο στο Κοκκάρι της Σάμου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό και φορτηγό όχημα που οδηγούσε αλλοδαπός, ενώ κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου.

 

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (16-04-2024), σε οδικό δίκτυο στην περιοχή των Μυτιληνιών στη Σάμο.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από ανήλικη ημεδαπή και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπή, ενώ κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε η οδηγός του δικύκλου.

Rate this item
(0 votes)