Ένα πασχαλινό καλάθι στις γιαγιάδες και τους παππούδες του Δήμου Ψαρών! (pics)

By Μαϊος 01, 2024
Ένα πασχαλινό καλάθι στις γιαγιάδες και τους παππούδες του Δήμου Ψαρών! (pics)

Με πολύ μεράκι, όρεξη και κυρίως αγάπη ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών ετοίμασε για το φετινό Πάσχα μια εορταστική προσφορά αναγνώρισης με αποδέκτες τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

Ένα γιορτινό και πολύχρωμο καλάθι γεμάτο με σοκολατένια αυγά, διακοσμητικά πασχαλινά, και η ευχετήρια κάρτα του Δήμου συνέθεσαν την κίνηση ανθρωπιάς στην οποία προέβη ο Δήμος.

pasxalino kalathi psara 2024 4

 

Σε συνεργασία με τους εργαζόμενους του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών, οι Αντιδήμαρχοι Μαργαρίτα Κούτικα και Νταϊάνα Κατακουζηνού, παρέδωσαν τα πασχαλινά πακέτα αγάπης στους συμπολίτες μας που τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα ένιωσαν πως ο Δήμος τους σκέφτεται και τους νοιάζεται εμπράκτως.

pasxalino kalathi psara 2024 6

«Αποτελεί πλέον βασική μας έννοια να προσφέρουμε με συναίσθημα και συμβολισμό στα μέλη της κοινωνίας μας, που ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία των γιαγιάδων και των παππούδων μας, χαρίζοντας τους χαμόγελα ευτυχίας και εορταστικές στιγμές. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας, τα λαμπερά τους πρόσωπα, που σαν μικρά παιδιά παίρνουν το δώρο τους ενόψει των εορτών του Πάσχα. Νιώθουμε την ανάγκη να είμαστε έμπρακτα στο πλευρό των συμπολιτών μας και να μοιράσουμε απλόχερα την αγάπη μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος.

pasxalino kalathi psara 2024 7

Ευχαρίστησε επίσης θερμά όλους όσοι συνέδραμαν στο να υλοποιηθεί αυτή η δράση αγάπης και ευχήθηκε να αναστηθούν οι ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο με οδηγό το αναστάσιμο φως!

 

pasxalino kalathi psara 2024 9

Rate this item
(0 votes)