Η Επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

By Μαϊος 16, 2024
Η Επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

Τον Δήμο Ανατολικής Σάμου επισκέφθηκε σήμερα Tετάρτη 15 Μαΐου, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Πάρη Παπαγεωργίου, παρουσία του Βουλευτή Σάμου Καθηγητή κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη, των αντιδημάρχων κ.κ. Βαγγέλη Καρβελά, Βαγγέλη Καρλοβασίτη, Γιώργου Κυριαζή, Δημήτρη Βογιατζή, Αντώνη Καραμηνά και Μαρίας Κονδύλη, του προέδρου του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Βαγγέλη Τσεσμελή καθώς και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Χατζηκωνσταντή.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου και της τοπικής αυτοδιοίκησης σχετικά με ζητήματα πολιτικής προστασίας και της δυνατότητας συνδρομής των ενόπλων δυνάμεων. Ο κ. Κεφαλογιάννης σημείωσε την σημασία που έχουν πολιτικές παρεμβάσεις που είναι προς την κατεύθυνση της στήριξης των Δήμων σε ζητήματα πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών.

 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου σημείωσε τη στενή και αγαστή συνεργασία του Δήμου με την 79 ΑΔΤΕ και ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργείου σε μια σειρά θεμάτων με κυρίαρχο αυτό της δασικής οδοποιίας, αίτημα στο οποίο ο υφυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά και συμφωνήθηκε στο αμέσως προσεχές διάστημα αυτό να εξειδικευτεί όσον αφορά τα σημεία παρέμβασης.

Στο τέλος της συνάντησης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.



Rate this item
(0 votes)