Πέθανε αβοήθητος στην πλατεία του Μανταμάδου

By Ιουνίου 10, 2024
Πέθανε αβοήθητος στην πλατεία του Μανταμάδου

Αναστάτωση και προβληματισμό στους κατοίκους του Μανταμάδου έχει προκαλέσει το περιστατικό του ξαφνικού θανάτου, κυριολεκτικά στο δρόμο ενός κατοίκου του χωριού, μόλις 50 ετών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του stonisi.gr ο άτυχος συμπολίτης μας, ο οποίος ζουσε μόνος του, αισθάνθηκε αδιαθεσία την Παρασκευή το πρωί λίγο πριν τις 9 και βγήκε έξω για να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

 

Αρχικά, αναφέρουν πηγές της περιοχής, ο κ. Μπάμπης, μετέβη στο φαρμακείο του Μανταμάδου, το οποίο μόλις είχε ανοίξει. Οι εργαζόμενοι εκεί, τον συμβούλεψαν να πάει γρήγορα στο περιφερειακό ιατρείο του χωριού , για να τον εξετάσει γιατρός. 

Ο συμπολίτης μας, έφυγε από το φαρμακείο για να πάει στο ιατρείο, 100 μέτρα πιο πέρα, το οποίο δυστυχώς δεν είχε ανοίξει ακόμη. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μπάμπης σωριάσθηκε αναίσθητος στην πλατεία του χωριού. Για τον άτυχο 50χρονο ήταν πλέον αργά αφού στη συνέχεια απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

 

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 9.20, ούτε μισή ώρα δηλαδή από την ώρα που βγήκε από το σπίτι του, ενημερώθηκαν συγγενείς του που ζουν στην Αθήνα, ότι ο άνθρωπος έχει πεθάνει. Όπως έγινε γνωστό αργότερα ο άνθρωπος πέθανε από καρδιακό έμφραγμα. 

Το απίστευτο αυτό περιστατικό δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για την διαχείρισή του. Προς το παρόν δεν έχουν αποσαφηνισθεί σημαντικά σημεία της υπόθεσης, κι έτσι είναι μάλλον άτοπο να μιλήσει κανείς για ευθύνες ή για ατυχείς συγκυρίες. Σε κάθε περίπτωση στον Μανταμάδο υπάρχουν δύο απινιδωτές, ένας στο φαρμακείο και ένας στο ιατρείο του χωριού. Δυστυχώς κανένας την κρίσιμη στιγμή δεν βρέθηκε κοντά στον Μπάμπη για να του δώσει έστω μια ευκαιρία να ζήσει. 

Rate this item
(0 votes)