Η Porsche στην περιοδεία της υφυπουργού Αλεξοπούλου στη Λέσβο…μάλλον θα της κοστίσει ακριβά στον ανασχηματισμό

By Ιουνίου 12, 2024
Η Porsche στην περιοδεία της υφυπουργού Αλεξοπούλου στη Λέσβο…μάλλον θα της κοστίσει ακριβά στον ανασχηματισμό

Στο Μέγαρο Μαξίμου έφθασαν οι αντιδράσεις για το θέαμα της υφυπουργού να περιοδεύει στη Λέσβο μέσα σε μια πολυτελή Porsche

 

Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή. Ηταν λίγο πριν από τις ευρωεκλογές, όταν έφθασε για περιοδεία στη Λέσβο, η υφυπουργός Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου. Στο αεροδρόμιο την περίμενε ένας επιχειρηματίας και εκείνη επιβιβάστηκε στο πολυτελές αυτοκίνητό του μάρκας Porsche με το οποίο κινήθηκε σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας της.

Σε αντίθεση για παράδειγμα με τον τοπικό βουλευτή που κινήθηκε με το δικό του ΙΧ και μάλιστα λαϊκής μάρκας. Και φυσικά η κ. Αλέξοπούλου έγινε βούκινο στον τοπικό τύπο και υπήρξαν και πολλές αντιδράσεις.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι οι αντιδράσεις για το ύφος της υφυπουργού Υποδομών έφθασαν μέχρι το Μαξίμου. Και όπως σημειώνει η Καθημερινή, ήταν που ήταν χαμηλές οι επιδόσεις της στο υπουργείο, ήρθε και η περιοδεία με το πολυτελές και θηριώδες τζίπ και το γλυκό έδεσε. Δηλαδή μάλλον θα της χρεωθεί και μάλλον δεν θα είναι στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα.

1.jpg

 

Το πιο ωραίο όμως το φύλαξε η εφημερίδα για το τέλος. Το πιο ωραίο και ολίγον μυστηριώδες. Γιατί όπως γράφει ο Σταύρος Παπαντωνίου στη στήλη του Θεωρείο "και άλλο υπουργός έχει εμφανιστεί κατά κόρον με Πόρσε, αλλά δεν άνοιξε μύτη. Αλλά και αυτός- για διαφορετικούς λόγους- φαίνεται ότι δε θα συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση."

Ποιος είναι ο υπουργός με την Πόρσε δεν μας αποκαλύπτει η εφημερίδα…

 

 

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)