Χίος: Τεράστιο ψάρι προκάλεσε αναστάτωση στους λουόμενους (VID)

By Ιουνίου 19, 2024
Χίος: Τεράστιο ψάρι προκάλεσε αναστάτωση στους λουόμενους (VID)

Αναστάτωση επικράτησε αυτή την Κυριακή σε παραλία της Χίου, όταν ένα μεγάλο ψάρι εμφανίστηκε ξαφνικά στα ρηχά νερά, προκαλώντας πανικό στους λουόμενους.

Πιο συγκεκριμένα στην Αγία Ελένη, καταγράφηκε το σκηνικό από παρευρισκόμενους και κυκλοφόρησαν στα social media, δείχνει τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος έξω από τη θάλασσα καθώς το τεράστιο ψάρι πλησιάζει στην ακτή.

Το ψάρι, που αρχικά θεωρήθηκε καρχαριοειδές από μερικούς λουόμενους, αποδείχθηκε ότι ήταν ένας μεγάλος bluefin τόνος. Το εντυπωσιακό μέγεθος του ψαριού και η σπάνια παρουσία του στα ρηχά νερά προκάλεσαν αναταραχή, παρά το γεγονός ότι το είδος αυτό είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο. Οι λουόμενοι που βρέθηκαν κοντά στη σκηνή άρχισαν να βγαίνουν από τη θάλασσα, ενώ δεν έλειψαν και τα ουρλιαχτά όπως ακούγεται στο βίντεο.

Σπάνια περίπτωση

Πρόκειται για μία σπάνια περίπτωση όπου ένας bluefin τόνος βγαίνει τόσο ρηχά, κάτι που πιθανώς να οφείλεται σε κυνήγι, τραυματισμό ή εξάντληση. Το μεγάλο ψάρι βρέθηκε για λίγο εγκλωβισμένο στα ρηχά νερά, δημιουργώντας ένα θέαμα που λίγοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά.

 

 

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)