Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Η ήρα από το στάρι...

By Αυγούστου 20, 2023
Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Η ήρα από το στάρι...

Βαδίζουμε προς τα τέλη του καλοκαιριού και το ημερολόγιο λέει έντεκα και σήμερα για την κατάθεση των συνδυασμών και των υποψηφιοτήτων που θα διεκδικήσουν τους θώκους του Α'-Β' Βαθμού Αυτοδιοίκησης.

 

Στις εκλογές που αφορούν την Περιφέρεια Β. Αιγαίου αναμένεται να έχουμε μάχη των δύο. Από τη μια πλευρά έχουμε την απερχόμενη εμφανώς αποδυναμωμένη Περιφερειακή Αρχή και από την άλλη τον συνδυασμό "Νέα Δυναμική" του φρέσκου Αλκιβιάδη Στεφανή. 

 

Από τη μια πλευρά έχουμε όλες τις ασχήμιες του Μουτζούρη, τη δημαγωγία, τον λαϊκισμό και τα όσα κακώς κείμενα είναι ορατά και μη, από την άλλη έχουμε έναν τεχνοκράτη, πολύπειρο και φρέσκο στην πολιτική.

 

Η υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή είναι ίσως αυτή που θα φέρει την αναγκαία ανάπτυξη, εξωστρέφεια που χρειάζεται τόσο πολύ ο τόπος και τα πολύπαθα νησιά. Κατά τη διάρκεια όλης της διαδρομής του έχει μάθει να εργάζεται άοκνα με μόνη πυξίδα το καλό της πατρίδας και των ανθρώπων της. Γι'αυτό εργάζεται με στρατηγική, πρόγραμμα, στόχους και με άτομα που γνωρίζουν, μπορούν και το λέει η ψυχή τους. Άλλωστε, όπως δηλώνει και ο ίδιος, θα είναι ο Περιφερειάρχης όλων κι όχι μόνο όσων των στήριξαν. Δεν κάνει διαχωρισμούς.

 

Ήρθε η ώρα να χωρίσουμε την ήρα από το στάρι και να πάμε μπροστά, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και με στόχους. Με τον Αρχηγό!

 

Ο Θεσμικός

Rate this item
(0 votes)